- Poruka
- 91.508
Jel znate ili da vam kažem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šalila sam se za temu![]()
Dobro, znam da je ova podbacila.Šalila sam se za temu![]()
Dobra je, kad pogledam Tabove unazad par dana, sjajna je ova!!Dobro, znam da je ova podbacila.
Ajde ne mogu da čekam da se skenjkate...
Jetra može da razgradi otprilike jednu jedinicu alkohola po satu. Jedna jedinica alkohola je približno jedno malo pivo, čaša vina ili čašica žestokog pića. To znači da ako ste popili dve čaše vina, vašoj jetri će biti otrebno oko 2-3 sata da u potpunosti razgradi alkohol iz vašeg sistema.
Nego, postavlja se pitanje, koliko dugo alkohol ostaje u krvi? (zbog pandura i takve stvari)
malo pivo - 0,33 l...чаша ...јединица ...мало пиво ..чашица
извини које су то 'мере'
колико гради 4% 6% 12% 27% 40%.. која запремина 0.3 0.4 0.5 ..цЛ..дЛ.. ...конкретно
malo pivo - 0,33 l
čaša vina - baš kao ona kada naručiš čašu vna u restoranu.
Pivo - tipično 4-7% alkohola
Vino - tipično 11-15% alkohola
Otprilike kao kad ti kažu da možeš da popiješ jednu čašicu žestine, ili jedno pivo ili jednu čašu vina i da ti panduri ne oduzmu dozvolu jer si pijan....просечна тежина алкохолисане особе варира од 50 до 150 кг
односно јетре од 0.7 до 1.4 кг
а где је старост ...пол...
Мислим ова поставка теме је до бола баш #мачо ..симп да симпл не може бити
Priče , kad se zub pokvari , kad će se regenerisati .
Ne veruješ da jetra može da se regeneriše?Priče , kad se zub pokvari , kad će se regenerisati .
Samo se tešite.Priče , kad se zub pokvari , kad će se regenerisati .
uvece kada ga pretrujes, potrudi se da ujutru sabajle (ili makar u pet ujutru) krenes da ga lecis sa rakijomJel znate ili da vam kažem?
ako pijes surutku i mleko od koze koja je na ispasi na nekoj planini, ne bi verovaoSamo se tešite.
Može da se spasi sto se spasiti koji deo može .
e, to ću nabavim pothitno....Ja verovatno imam duplu jetru ,dok jedna se obnavlja druga zavrsava poso![]()