Koliko treba dece da se 'napravi' da bi se popravio natalitet u Srbiji ?

Bolje pitanje je zasto se u Srbiji ne zabrani abortus umesto u iznimnim slucajevima poput silovanja, incesta i zdravstvenih problema za majku ili dete.
Automatski 10g robije za medicinsko osoblje koje prekrsi zakonsku odredbu.
Problem sa natalitetom bi bio resen.

zar je abortus problematika samo žene ?

pod kojim izgovorom žena ima to ekskluzivno pravo, da li da rodi ili ne ?

zar je abortus problematika samo žene ?

pod kojim izgovorom žena ima to ekskluzivno pravo, da li da rodi ili ne ?
ovaj je drzao kao princezu dok ga nije slucajno primila. na sta ce gospodin lepo da dize sidro i da nastavi.
a ti gospdjice ako oces da juris princa ne treba ti zgebce na gbaci :cool:

e sad (ne) srecom ima one koje ponove ovaj proces vise puta pa im se ne radja onolika gomiletina pa umesto da se pocaste nekim vikendom u prirodi one idu na kiretaze :zper:

tkd ako oces da ti piicka bude dugo sveza moras imati pravo da je odrzavas. pogotovo jos ako ljebac zaradjujes preko nje

Bolje pitanje je zasto se u Srbiji ne zabrani abortus umesto u iznimnim slucajevima poput silovanja, incesta i zdravstvenih problema za majku ili dete.
Automatski 10g robije za medicinsko osoblje koje prekrsi zakonsku odredbu.
Problem sa natalitetom bi bio resen.

Prvo da nadju trgovce bebama

dobro, i to je tačno
ali zanemariti ženski promiskuitet i gledati samo na validan odnos između muškarca i žene koji se vole
zanemaruje se naravno. ali sa pravne strane tacke ne mozes da doneses odluku koja te se ne tice(zakonski)
muskarac da donese odluku suprotno od zenine? pa je abortirati na silu? :lol:

msm pricamo o toe u slucaju da zena nece abortus

Gledala sam skoro onu seriju Sluškinjina priča, topla preporuka. I prvo sam se nje setila kad čitam ovo što pišete... Jel onakvo državno uređenje hoćete, pobogu? Jesu li žene inkubatori?
Zabrana abortusa?! Pa šta smo mi? Fanatici hrvati?
Nisam ja neko ko bi otišao na abortus, ali samo zato što je moje srednjoškolsko obrazovanje sadržalo jako mnogo priče o ginekologiji, kontracepciji itd pa sam znala šta radim i kao vrlo mlada. Za razliku od mnogih (možda čak i ovde) koji misle da je coitus interruptus vid kontracepcije. Abortus samo treba učiniti mnogo skupljim uz obavezu da ga plaća isključivo muškarac! Svedok sam mnogih slučajeva, zapravo velika većina ih je takva, da muškarac inicira da mu devojka abortira jer 'nije spreman' da bude otac ili je u fazonu 'rešiće ona taj PROBLEM sama'. Onda ona traumira svoj organizam... Zato što je on mislio 'izvadiću ga na vreme' umesto 'staviću kondom'.
Treba svakog ko tako misli finansijski opteretiti i taj novac uložiti u seksualno obrazovanje u školama.

Natalitet po svaku cenu je apsurdan u državi u kojoj žene dobijaju otkaz zbog trudnoće i u kojoj sa prosečnom platom ne može da se izdržava ni dvoje dece a kamoli više.
Glupo razmišljate.

Back