koliko ti treba da zavolis?

Ja ne.
Ne znam, ja kad volim prihvatim sve mane i vrline te individue, volim i prihvatim one male sitnice i pojedinosti koje verovatno drugi ne primecuju, a meni znache mnogo mnogo, osmeh i pogled te osobe me neverovatno dotichu, mogu da mi promene raspolozenje u trenutku, primecujem nachin na koji se smeje, nachin na koji posmatra stvari/osobe koje ga interesuje, i one koje ne voli, u stanju sam da totalno razumem tu osobu a da ne progovorim sa njom jednu jedinu rech, vec samo da je pogledam i nasmeshim se... i smejem se u snu =) A to ne mogu na prvi pogled

Ja ne volim nikog,mada je malo i glupo pitanje nije odredjeno kako nekog da zavolim kao prijatelja ili devojku? Prijatelja? Hm, ja nemam prijatelje ja imam samo poznanike ili drugove\drugarice tj. neke osobe koje mi nista ne znace vec samo da popricam koju rec i ubijem vreme,a kao devojku tj. simpatiju *** dovoljno je da bude dobra prema meni,da je spremna da slusa,da me ne nervira i da je osrednje lepa (a pozeljno je da je sto lepsa,ali necemo sad o tome) i bice mi draga i puno ce mi znaciti!

Poslednja izmena od moderatora:
Ako se nadjete na pustom ostrvu i ako ta osoba ima slatkise, cokoladu, i ako nudi svakakve lepe stvari:) nemoguce je da je na zavolis za...ma za jedan dan.

edit: pusto ostrvo je samo predmet prinude da budes sve vreme sa tom osobom

Zavolecesh to shto ima slatkise i cokoladu i sto ti nudi svakave stvari...al ne verujem da cesh bash zavoleti samu osobu (; A i ne verujem da cesh uopshte obracati paznju na samu osobu od silnih slatkisha :p

nisam mislila samo na slatkise (;

А на шта си још мислила? :mrgreen:

:mrgreen:

moraces da pretpostavis.

Uпозоравам те да имам веома... бујну машту... Тина је преживели сведок тога :D

"preživeli svedok toga":mrgreen:

moraćemo da pitamo Tinu.

Čisto da vidim da li nam se misli poklapaju.

Pevao je pre neku godinu, 50 Cent:

"I'll take you to the candy shop
I'll let you lick the lollipop
"

Izgleda da covek zna znanje :twisted:

Kad smo kod ljubavi, verujete li u ljubav na prvi pogled

1. Ni slučajno. U sviđanje da, ali mislim da je to i jedino što je moguće. Ljubav je mnogo dublja i potrebno je upoznati osobu, nema šanse da zavoliš nečiji fizički izgled. Osim ako ga zavoliš pa onda voliš i izgled, naravno. :) Pretpostavljam da ljudi, kad kažu da su se zaljubili na prvi pogled, misle na to da im se neko svideo, pa su se združili, a kasnije i zavoleli, ali to je zamena teza.

2. Tema - ne znam.
Otprilike se slažem s onim što je rekla Sara (shushu).
Dva dana je premalo vremena da bi ti se neko otkrio onakav kakav je.

Poslednja izmena od moderatora:
Ali zašto ta osoba mora da postane dečko/devojka? Da li je nemoguće da prijatelj bude drag i da li je nemoguće da za prijatelja budemo jako vezani?

Pa ja nisam direktno mislila na decka vec i na drugaricu,komsinicu! Osobu prvo treba ljudski da upoznam da bih je zavolela...

A to za prijatelja,normalno je...cak je u nekim slucajevima odnos izmedju prijatelja bolji nego izmedju rodjene brace,sestara ili brata i sestre! Ako sa tim prijateljem,drugom,drugaricom,svejedno provodis odredjeno vreme,ako imate zajednicki jezik,ista shvatanja i pogled na zivot normalno da iz te price nastaju emocije...ljubav prema prijatelju!

ljubav na prvi pogled ne postoji. postoji zaljubljenost na prvi pogled, ali ljubav NE
da bi nekog zavolela moram da poznajem tu osobu mnooooooogo dobro (ne mozesh da zavolish nekoga koga ne poznajesh...shta bi onda zavoleo? :confused:) a ne mozesh ni da upoznash osobu za dva dana, potrebno je mnoooogo vishe vremena. mozda se ne otvara odmah, pa je potrebna odredjena bliskost i vreme da se u potpunosti upoznate. mozda je folirant, pa se predstavlja drugachije, ali i za to treba vremena da shvatish. zato kazem da je nemoguce da se stvori LJUBAV za dva dana.
ljubav je kad znash kako neko dishe, kada po pogledu znash shta misli i shta zeli, kada znash unapred reakcije te osobe i volish svaku sitnicu kod nje

{volim te bez obzira na sve tvoje mane i vrline koje te kompletnim idiotom chine :mrgreen: }

Back