Supertajni
Poznat
- Poruka
- 7.329
Tooooooooo.............ili kafana je moja sudbina..........he he he........odo na piće aj samnom....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NatasaNatasa:Pokupi me na Trgu kestenova .. čekam te za 2.36 minuta
joksa_bgd:e, u to ime, posto ja hocu pljeskavicu, kako bese onaj sajt sa kog mogu da "lepim" fotke, da posalje svoju sliku...?
myche:lepotica moja!
joksa_bgd:Joksa je jedino musko na slici...
Ma sad mi je pa i vazna slika.I to sto neki kazu,upravu su,,,Desava se nesto lepo,ali kad vidis fotku,moze da ti padne mrak na oci(zavisi od fotke)Zanima me koliko su vam vazne slike ljudi sa kojima komunicirate u syberu? Desavalo mi se da mi se dopadne necija prica i da se onda kad vidim njegovu fotografiju malo razocaram i pomislim kako se ne bismo druzili u rl-u... I obrnuto, pomislim da je simpatican neko ko ima kretensku pricu. Koliko je fotka bitna za pricu za netu i da li vam je vazna?
'ebem li ga, nije mi ovo mesto za upoznavanje ljudi
Zanima me koliko su vam vazne slike ljudi sa kojima komunicirate u syberu? Desavalo mi se da mi se dopadne necija prica i da se onda kad vidim njegovu fotografiju malo razocaram i pomislim kako se ne bismo druzili u rl-u... I obrnuto, pomislim da je simpatican neko ko ima kretensku pricu. Koliko je fotka bitna za pricu za netu i da li vam je vazna?