koliko su vazne slike na forumu

Naravno da su vazne da znam kome da dam pljeskavicu , a kome sendvic :)))

b12cc9ec.jpg

c141987f.jpg

Zanima me koliko su vam vazne slike ljudi sa kojima komunicirate u syberu? Desavalo mi se da mi se dopadne necija prica i da se onda kad vidim njegovu fotografiju malo razocaram i pomislim kako se ne bismo druzili u rl-u... I obrnuto, pomislim da je simpatican neko ko ima kretensku pricu. Koliko je fotka bitna za pricu za netu i da li vam je vazna?
Ma sad mi je pa i vazna slika.I to sto neki kazu,upravu su,,,Desava se nesto lepo,ali kad vidis fotku,moze da ti padne mrak na oci(zavisi od fotke)

Meni baš super kad vidim nečiju sliku i kad mogu da zamislim njegove/njene reči uz njegov/njen lik.....ali to mi svakako nije primarno....Mada kad mi se svidi nečije pisanije (bez obzira da li je u pitanju muška ili ženska osoba) primetim kako me uhvati radoznalost da vidim kako ta osoba izgleda. (Ne zbog muvanja, jer u svakom slučaju nisam na forumu zbog toga, to je jednostavno radoznalost, želja da se pređe na neku višu sferu druženja ).

Zanima me koliko su vam vazne slike ljudi sa kojima komunicirate u syberu? Desavalo mi se da mi se dopadne necija prica i da se onda kad vidim njegovu fotografiju malo razocaram i pomislim kako se ne bismo druzili u rl-u... I obrnuto, pomislim da je simpatican neko ko ima kretensku pricu. Koliko je fotka bitna za pricu za netu i da li vam je vazna?

lepo je imati neku predstavu na osnovu fotke o onom sa kim pishemo, znachi, volim da vidim sliku osobe sa kojom komuniciram ali "ne moram"... deshavalo mi se da sa pojedinim likovima pishem jako dugo chak i do pola godine pa da ih tek onda vidim preko kamere na msn-u ili samo na nekoj slici, ili, da ih nikada ne vidim... mislim da je i to shto neko nece da se pokaze mnogo bolje od laznog prikazivanja tj. stavljanja tudjih fotki i sl. a to shto ti kazesh da se ne bi sa nekim druzila zbog njegovog izgleda to mi je skroz bzvz... ako mi odgovora pricha sa nekim ne vidim zashto bi izgled te osobe uticao na nashe druzenje? :confused:

Back