Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Никако. Чак ми одбојно.Tettovaže i taj fazon
Koliko su vam sexy ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Никако. Чак ми одбојно.Tettovaže i taj fazon
Koliko su vam sexy ?
Pa sad ono..sve zavisi . Super tema.Tettovaže i taj fazon
Koliko su vam sexy ?
ovaj post ti je u redu jer idirektno tražiš pojašnjenje.Malu salu i to baš primer tetovaza gde se ističe srpstvo?
A potom zbog te tvoje "male sale" ja popijem opomenu za ometanje tobož OZBILJNE DISKUSIJE.
kako ozbiljna diskusija kad kažeš da si se namerno MALO ŠALIO.
ŠALA nije ozbiljna diskusija gospodine Sensei.
A sad me banujte što vas ispravih.jer je to komentsrisanje rada moderatora.
Pa šta da se radi. Vreme kad se sve do juče nenormalno na silu predstavlja ko NORMALNO.Dobro. Niko se i ne svađa.
Muškobanjaste žene su sasvim legit.
Jednako k'o i ove tetovirane, drogirane, LGBT, korpulentne, ...e.t.c.
Ne trebaju štikle i šminka svakoj da bi bila "riba"! ZABOGA.
ovaj post ti je u redu jer idirektno tražiš pojašnjenje.
Onaj što je izbrisan i za koji si dobio opomenu nije jer si okrenuo na lično obračunavanje sa specifičnim članom.
Problem je što vas nekoliko članova vučete neraščićene račune sa drugih tema i ptf-ova i onda se upuštate u rasprave gde god se vidite. Svaki ptf ima svoje, obično različite, moderatore te je teško za nas da vas ispratimo svuda po forumu. Obično reagujemo na ono što vidimo šta se kod nas dešava.
већина људи копира друге и не мисли превише о ичему (самосвјест је близу 0)kada su tetovaže postale da budu interesante i postanu degutante ?
Sta simbolizuje ovaj zec?primeri koje sam skinula od tog majstora, on radi ono što mu donesu kao crtež
Pogledajte prilog 1344144
Pogledajte prilog 1344145
Pogledajte prilog 1344147
Jbt,...ljudi se tetoviraju već hiljadama godina unazad.Pa šta da se radi. Vreme kad se sve do juče nenormalno na silu predstavlja ko NORMALNO.
To samo znači da se sve do 2000 ih živelo nenormalno jel... Sad su tu LGBT, drogoskinje starlete, obrijane po glavi ženske, i muskobanjaste da nam pokažu šta je normalno.
Sve od ranije je bilo nenormalno, živela današnjice koja nas prosvetljuje
Često tetovaža ne mora ništa da simboliše.Jednostavno se nekome nešto sviđa.Sta simbolizuje ovaj zec?
Ma tetovaza mi nebitna. Bilo je i prije ali naveo je to već neko ovde, gde je bilo zastupljeno u kojim slojevima...Jbt,...ljudi se tetoviraju već hiljadama godina unazad.
Možda je na ovim prostorima do skoro bilo nenormalno,... moj pok.deda po ocu je imao tetovaže. Uglavnom sve što si naveo (to jest, mene citirao) svet je već video odvajkada. Razlika je što nisu bili medijski eksponirani, zbog veće kontrole nad medijima.
Onda imaš utisak da je danas normalno, sve što ti se sviđa.
Dobro.Ma tetovaza mi nebitna. Bilo je i prije ali naveo je to već neko ovde, gde je bilo zastupljeno u kojim slojevima...
Nikada im po tome ne sudim niti biram kao one sa kojima ću se družiti ili ne...
Njihova stvar.
A one muskobanjaste do glave podasisane ili sa krestom i slično... To samo zaobidjem naširoko. Bogu fala pa ih gotovo i nema u meni bliskim generacijama.
kontrola nad medijima nikad nije bila vecaJbt,...ljudi se tetoviraju već hiljadama godina unazad.
Možda je na ovim prostorima do skoro bilo nenormalno,... moj pok.deda po ocu je imao tetovaže. Uglavnom sve što si naveo (to jest, mene citirao) svet je već video odvajkada. Razlika je što nisu bili medijski eksponirani, zbog veće kontrole nad medijima.
Onda imaš utisak da je danas normalno, sve što ti se sviđa.
Mom starom je trebalo valjda 20 godina da pokopca kako tetovaza ne znaci nuzno bivsi robijas s Golog otoka, a njegov vlastiti otac imao JNA tetovazu, kao onaj plamen sa sest baklji, iako je bila toliko lose nacrtana da je izgledala kao jabuka u plamenu.Nekad su se tetovirali samo robijaši, i najgori ološ, a sad je postalo moda...
Sve više.s obzirom da je teško videti ne izžvrljanu ženu u letnjem periodu na ulici,
koliko je to interesantno ?
da li je čista koža postala raritet ?
Meni je mladež dovoljan.Mom starom je trebalo valjda 20 godina da pokopca kako tetovaza ne znaci nuzno bivsi robijas s Golog otoka, a njegov vlastiti otac imao JNA tetovazu, kao onaj plamen sa sest baklji, iako je bila toliko lose nacrtana da je izgledala kao jabuka u plamenu.
Njegova mater isto imala tetoviran kriz na podlaktici, bio je obicaj takav medju dalmatinskim katolicima, ali bio je toliko mali i tanak da bi ga primijetio tek kada bi ti za njega rekla i bas pokazala gdje.
Sve više.
Ja ne volim tetovaže. Zanimljivo je videti ponekad ali ne i stalno.
Brazilcima/Brazilkama je to na ćao. Jedna mala od 21ipo godinu sva ižvrljana, sad pre neki dan i na vrat stavila...
Zašto na vrat, nemaš gde više?
Jer su to ljudi koji ne znaju ili znaju šta žele? Ili je to samo loš stav o pre-tetoviranim ljudima?
Sportisti većina svi ižvrljani.
Jokić nema?![]()
Izgleda samo kao mrlja(posebno ukoliko nije text)...ne znam šta mislite, ali kada udare po koloritu tetovaža, deluje mnogo efektnije ?
Imaš extrema raznih vrsta...jednom sam pročitao u novinama da je postalo popularno da se tetoviraju i oči (beonjače)
da, naravno, tetovaže nekad su i bile to da se neko razlikuje i da naznači neku ekcentričnost,Izgleda samo mrlja...
Možda je super dok je sveže ili intimno, ali ovako sa strane, ili sa pogleda je samo šara...
Mladež na licu? Nije ti dovoljan?
Nemaš, pa se crtaš ko bojanku?
Valjda je potreba za razlikom.
Pa potreba za pomodnošću.
Tek onda tradicija..ili znak pripadnosti...
Imaš extrema raznih vrsta...
Ja se nikad ne uklapam, pa ni na krstarici...da, naravno, tetovaže nekad su i bile to da se neko razlikuje i da naznači neku ekcentričnost,
buntovnost neke osobe koja se tetovirala
sada je to otišlo u drugom smeru zato što je toliko popularno da ispada da je tetovirati se da bi se uklopila osoba sa većinom