Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
Не знам ни сам... близак сам, јако сам близак православљу са те неке мистичне стране, али нисам неки нарочити верник, нити претерано "религиозан" у смислу посећивања цркви или неких обреда и радњи попут постова и сл.... На литургији сам последњи пут био пре 3 године, а и тада неколико година нисам ишао уопште, може ја спадам у ту категорију "умерених". Али бих волео да моја супруга буде за нијансу религиознија, или отприлике исто као и ја... не иде и не приличи да мушкарац изиграва ту неког верника. А опет, сујеверје и претерана фанатичност што се тиче норме су ми одбојни као и тотална оперисаност од духовности. Лажем, одбојнији су, недостатак духовности ми није одбојан, али ми је, на дуже стазе, ипак помало неинтересантан... па макар се радило о вери у реинкарнацију или занимању за астрологију, свеједно.
А јако често људи пукну као зреле особе, па крену да се баве висковима, биоенергијом, просветљењима или заглаве у некој секти попут јеховита... а да су пре тога читав живот били особе које се за те ствари нису уопште интересовале. Ту су изненађења увек могућа. Мени се тако задесило да сам та лутања експресно прележао као тинејџер, и сад сам на њих имун.
А јако често људи пукну као зреле особе, па крену да се баве висковима, биоенергијом, просветљењима или заглаве у некој секти попут јеховита... а да су пре тога читав живот били особе које се за те ствари нису уопште интересовале. Ту су изненађења увек могућа. Мени се тако задесило да сам та лутања експресно прележао као тинејџер, и сад сам на њих имун.