Koliko ste veza imali do sada

nemam pojma da li se ijedna od mojih veza računa kao stvarno jaka sad kad razmišljam o njima jer osećanja dođu i prođu i ono što mi se tad činolo kao neka velika ljubav sad mi deluje nekako kao klinačka patetika...
Исто сам хтео да додам.
Одговор је НИЈЕДНУ јер ништа није било вредно плакања, туге или сећања.

Исто сам хтео да додам.
Одговор је НИЈЕДНУ јер ништа није било вредно плакања, туге или сећања.
pa da...kad si klinac svaka ti veza deluje kao da je najveća ljubav na svetu kakvu nikad više nećeš doživeti al kad malo prođe vreme shvatiš da je to samo tebi tako delovalao tad...Naročito kad sazriš i shvatiš da si to ostavio iza sebe,nešto lakše nešto teže ali ipak jesi nastavio dalje

pa da...kad si klinac svaka ti veza deluje kao da je najveća ljubav na svetu kakvu nikad više nećeš doživeti al kad malo prođe vreme shvatiš da je to samo tebi tako delovalao tad...Naročito kad sazriš i shvatiš da si to ostavio iza sebe,nešto lakše nešto teže ali ipak jesi nastavio dalje
A nije..I ja sam u tim nekim godinama imala vezice koje su mi bile ono wow---
Pa ih opet danas ne smatram pravim vezama..
Ćao @LokiMacak
Kako si mi?
Ja prodinstano....

A nije..I ja sam u tim nekim godinama imala vezice koje su mi bile ono wow---
Pa ih opet danas ne smatram pravim vezama..
Ćao @LokiMacak
Kako si mi?
Ja prodinstano....
pa da,dečija posla,nemaš sa čime da uporediš i deluje ti kao da je to vrhunac osećanja...

inače ćao...ja evo,pijem kafu i krijem, se u hladovini...i čekam da mi jave dal radimo sutra ili ne xD

Sam naslov..
Koliko ste jakih veza imali do sada ?
Dakle -jakih , u smislu dužine trajanja , kvaliteta i onoga što su ostavile za sobom?
Da li postoji neka koja vam je ostala pod kožom?

Oni koji veze smatraju kresom i doviđenja
Neka zaobiđu temu .
Jednu pravu koja je bila krunisana brakom ...ostalo ne smatram za nista ...

Ko Charlie Sheen :hahaha:

Back