Okvirno, ne mora precizno, zaokruženo na desetinu ili stotinu hiljada, nećemo sitničariti... i koja si na Forbsovoj listi, čisto radi preglednosti na temi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....k'o stocni vagon, k'o tenk, ma k'o zuta podmornica bre!
Razumem. I nije mi tesko.Okvirno, ne mora precizno, zaokruženo na desetinu ili stotinu hiljada, nećemo sitničariti... i koja si na Forbsovoj listi, čisto radi preglednosti na temi.
Cano, jel znas koje su bile poslednje reci nacistickog kapetana podmornice koja je potonula?
ahtung, dihtung!!!![]()
Razumem. I nije mi tesko.
Stanje na mom racunu i pregled nad svim nekretninama sto pod rentom sto u vlasnistvu zna samo moj lični bankar i advokat.![]()
i u potpisu: maca diskrecija ( :Meni moj advokat savetuje da ne iznosim sve, neke račune...
Sad žurim, imam važni poslovni sastanak.![]()
i u potpisu: maca diskrecija ( :
jelenko ne uzima u obzir da postoje ženske neprolazne vrednosti, samo materijalno, samo materija...samo repa, repa..
Ali ne zaboravi da prijavis bastovana i Consuelo kao i lifecoucha koga debelo placas..Meni moj advokat savetuje da ne iznosim sve, neke račune...
Sad žurim, imam važni poslovni sastanak.![]()
Raditi ko Japanac je ogroman plus za neke.![]()
To me spasava
- - - - - - - - - -
Ja mogu da iznesem kolko sam u dugovima ako se to računa![]()
Koja je i lep, i veliki jeb.ac. ali nisam to hteo da podvlačim.Naravno
I šalim se
Valjda smo ovde na takmičenju pa ko ima više ko je lepši ko je veći jeb.ac itd
Ljudi izlapeli totalno
Ne znam![]()
Dve hiljade dvadeset tri i četiri centa
Molim dve puse![]()
Umalo ne videh, prepravljala si post, nevaljalice. Čekaj da vidimo, šta to piše...Dve hiljade dvadeset tri i četiri centa
Molim dve puse
- - - - - - - - - -
Tako kaže digitron ne šalim se
- - - - - - - - - -
Kojo sad posto sam rešila pitanje za tebe
Kako se zove najosetljivija tačka na ženskom telu?
Dobićeš tri poljupca po srpski
A tačka?
- - - - - - - - - -
Pitanje je za sve da vidim kolko ne znate