koliko ste spremni....

neizreciva

Buduća legenda
Poruka
34.075
nesto razmisljam, nismo u svakom momentu spremni da prihvatimo ljubav na pravi nacin....kako se vi osecate u ovom momentu???? zeljni ljubavi, ravnodusni prema njoj, ne bi je sada zeleli ni u ludilu......:mrgreen:

Poslednja izmena:
e meni se ona desava sada ali nekako ne mogu da je prigrlim svim srcem...bas se trudim da sebe razumem, ali moguce je da i ja bezim od nje.....

Ja sam bjezao iz razloga sto se nisam htjeo vezati,jer sam osjetljiv i kada zaljepim za nekoga,mislim ozbiljno, tako je i sto se tice prijatelja,rodbine,ako mi je neko drag volim ga svim srcem i mogu preko mnogo toga da zazmirim,a sto se tice bolje polovine,tu sam ono ako je ozbiljno,gledam u sve,volim cijelim srcem i ne mogu da prastam,mogu slobodno reci i teske naravi,udovoljavam uvijek u svemu sto prihvata moje srce i razum i sto smatram pod Ok.Te posebno tesko sputavam svoju slobodu a inace sam slobodne duse i naravi te mi dosta toga moze stati pod kapu,pa ako cu zbog nekog da se sputavam to onda mora biti prava osoba za mene! :D

nesto razmisljam, nismo u svakom momentu spremni da prihvatimo ljubav na pravi nacin....kako se vi osecate u ovom momentu???? zeljni ljubavi, ravnodusni prema njoj, ne bi je sada zeleli ni u ludilu......:mrgreen:

U ovom trenutku se osecam smirenom, najveca ljubav se desila i otisla, sigurna sam da me veca od nje ne ceka, odlucila sam se (posle teskih muka) sa kojom ljubavi ostajem, ne bih zelela da me neka ljubav opet "poremeti", volela bih da vidim da se "velika ljubav" desava meni dragim ljudima, meni vise ne mora, zadovoljna sam ovom koju imam....hm, pa valjda bih se na osnovu ovoga mogla deklarisati kao "blago ravnodusna"

Back