Koliko ste spremni da trpite?

Ajd' da vas čujem, muškarci i žene... na šta ste spremni u vezi/braku?
Koliko dugo ste spremni da trpite?

Ako vam se partner nađe u krizi, zdravstveno/finansijskoj/psihičkoj, koliko ste spremni da ga trpite? Da li uopšte imate volje za to ili se prosto okrećete odlazite... a ti se bori sam sa sobom?

P.S. Tema naravno ima veze sa postavljačicom, u nekom ludom trenutku se nalazim, vređam ljude oko sebe i danas se zapitah, dokle se to trpi?:think:

:bye:

Ja sam videla nekada davno, koliko mogu da istrpim. Šta mogu da izdržim. Kako, koliko i dokle sam mogla. Na koje sve načine sam uspevala. Šta više nikada neću moći da izdržim. Izdržavam. Čujem. Vidim. Ili osetim. Slušam. Podnosim. Zbog toga jesam puno mudrija, i pametnija, ali i zauvek nesretnija. ♥

..maltretiranje fizichko ili psihicko ne bi ni sekund,prevaru...ako bi partner zapao u krizu bilo kakve vrste tu sam da pomognem koliko mogu i znam, u tom sluchaju bi se zajedno borili...chini mi se da se u braku drugachije gleda na stvarne probleme neko kad su dve osobe u vezi...ja ranije nisam bila spremna da nikoga vadim iz bedaka bar ne trajno...:mrgreen:

..maltretiranje fizichko ili psihicko ne bi ni sekund,prevaru...ako bi partner zapao u krizu bilo kakve vrste tu sam da pomognem koliko mogu i znam, u tom sluchaju bi se zajedno borili...chini mi se da se u braku drugachije gleda na stvarne probleme neko kad su dve osobe u vezi...ja ranije nisam bila spremna da nikoga vadim iz bedaka bar ne trajno...:mrgreen:
lele ornadjadiliceeee :eek:

pa pušćaj mm da omasti brke i dodje frišak kod tebe na fruštuk...pa i on je čoek iako je u braq:))

a kod mene, znaci trpim i mislim se da li treba da trpim i nisam sigurna da li trpim
onda ono sto trpim nestane samo, tj objekat tog mozda-trpljenja
onda meni zao : ( mada mi je i lakse
kad sve razmisljam logicno sve je tako dosadno nekako uzasno uzasno
zao mi onda ali ne umem ni u tim mastovitim kao vodama da plivam bolje su logicne
lupetanje

Ajd' da vas čujem, muškarci i žene... na šta ste spremni u vezi/braku?
Koliko dugo ste spremni da trpite?

Ako vam se partner nađe u krizi, zdravstveno/finansijskoj/psihičkoj, koliko ste spremni da ga trpite? Da li uopšte imate volje za to ili se prosto okrećete odlazite... a ti se bori sam sa sobom?

P.S. Tema naravno ima veze sa postavljačicom, u nekom ludom trenutku se nalazim, vređam ljude oko sebe i danas se zapitah, dokle se to trpi?:think:

:bye:

Mnogo trpim, i drugi mnogo trpe mene
Sto se tice zdravstevog, finansijskog ili nekog drugog problema u koji bilo ko od ukucana moze da zapadne, uvek sam tu da pomognem
Ono sto tolerisem, a ne bi trebalo su hirovi i kaprici koji me nerviraju

Mogu dosta da trpim,tolerisem,precutim,ali do odredjene granice,a ta "granica" opet zavisi ko je u pitanju,odnosno koliko mi je do te osobe stalo.
Trpam sve u "folder",i kad se napuni ,onda je gotovo,precrtam te osobe,jednostavno ne dajem im vise nikakvu sansu-izbrisane su iz mog zivota,za sva vremena.

Back