- Poruka
- 21.848
Mogu da istrpim sve sem pijancenja,drogiranja,varanja,lopovluka,aljkavosti........
pa dobro, ima li shta da mozzesh da istrpish

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu da istrpim sve sem pijancenja,drogiranja,varanja,lopovluka,aljkavosti........
Ajd' da vas čujem, muškarci i žene... na šta ste spremni u vezi/braku?
Koliko ste spremni da trpite?
Koliko dugo ste spremni da trpite?
Ako vam se partner nađe u krizi, zdravstveno/finansijskoj/psihičkoj, koliko ste spremni da ga trpite? Da li uopšte imate volje za to ili se prosto okrećete odlazite... a ti se bori sam sa sobom?
P.S. Tema naravno ima veze sa postavljačicom, u nekom ludom trenutku se nalazim, vređam ljude oko sebe i danas se zapitah, dokle se to trpi?
![]()
lele ornadjadiliceeee..maltretiranje fizichko ili psihicko ne bi ni sekund,prevaru...ako bi partner zapao u krizu bilo kakve vrste tu sam da pomognem koliko mogu i znam, u tom sluchaju bi se zajedno borili...chini mi se da se u braku drugachije gleda na stvarne probleme neko kad su dve osobe u vezi...ja ranije nisam bila spremna da nikoga vadim iz bedaka bar ne trajno...![]()
slushaj mila moja,shto je omastio to je omashtio...gotovo,nema vishe...inache nisam sklona peglanju a narochito ako bi ga druga guzvalalele ornadjadiliceeee
pa pušćaj mm da omasti brke i dodje frišak kod tebe na fruštuk...pa i on je čoek iako je u braq)
Ajd' da vas čujem, muškarci i žene... na šta ste spremni u vezi/braku?
Koliko ste spremni da trpite?
Koliko dugo ste spremni da trpite?
Ako vam se partner nađe u krizi, zdravstveno/finansijskoj/psihičkoj, koliko ste spremni da ga trpite? Da li uopšte imate volje za to ili se prosto okrećete odlazite... a ti se bori sam sa sobom?
P.S. Tema naravno ima veze sa postavljačicom, u nekom ludom trenutku se nalazim, vređam ljude oko sebe i danas se zapitah, dokle se to trpi?
![]()