Koliko ste spremni da potrošite na nešto što vam se sviđa?

Da li imate limit pri kupovini?
Mislim svakako svako ima u zavisnosti od materijalne situacije...Međutim, kada vam se mnogo sviđa neki komad nakita, odeće, obuće da li premašujete svoj racionalni limit ili ni po koju cenu niste spremni da izdvojite za to? Imate ono...za cipele maksimum 100 evra, za torbu 50, itd?
nemam limit ali ne bacam novac na gluposti.
Desilo mi se jednom da sam platila neki komad odece ne daj ti boze koliko, ali nije bilo za mene vec za drugaricu.
Uglavnom trosim novac na druge a ne na sebe :hahaha:
Jer mi retko kad nesto zapadne za oko. A i uglavnom su to stvari sa interneta, a posto ne verujem bas narucivanju sa interneta, nista od toga.

nemam limit ali ne bacam novac na gluposti.
Desilo mi se jednom da sam platila neki komad odece ne daj ti boze koliko, ali nije bilo za mene vec za drugaricu.
Uglavnom trosim novac na druge a ne na sebe :hahaha:
Jer mi retko kad nesto zapadne za oko. A i uglavnom su to stvari sa interneta, a posto ne verujem bas narucivanju sa interneta, nista od toga.
meni je 50% failova bilo sa neta...rekoh da vise necu porucivati ni ja...

Uvek imam racionalni limit za racionalne stvari, tipa odeca, obuca, ostale zivotne potrepstine...

Ali kada je potrebno kupiti neku glupost samo je bankrot granica...
na koje gluposti mislis?

ja se iskreno cesto zeznem na popustima...znam da ne bih trebala...znam...i onda kupim i ono sto mi ne treba...i umesto da sam kupila 1 ali vrednu stvar...kupim 5 gluposti...
trebala bih to zaista da menjam... :think:

na koje gluposti mislis?

One stvari na koje ne pomislis uopste da bi ti trebale u zivotu dok ih ne vidis...

Padne mi na pamet uvek recimo katana sa postoljem koju sam kupio, video sam u nekom filmu koliko je kul imati to kao ukras za u kucu, nasao sam neku i dao pare za koje sam se mogao fino obuci... Kasnije sam je drzao u cosku pored usisivaca i prodao za 30% manje...

Ili recimo pametni sat koji sam kupio, kosta ko mobilni telefon, meri ti sve zivo, a ja ga koristim samo da vidim koliko ima sati.. Zapravo ne koristim ga, stoji mi u cosku jer me nervira sto mora stalno da se puni pa nosim i dalje obican sat, a ovaj cu isto da prodam...

I tako te gluposti. :D

One stvari na koje ne pomislis uopste da bi ti trebale u zivotu dok ih ne vidis...

Padne mi na pamet uvek recimo katana sa postoljem koju sam kupio, video sam u nekom filmu koliko je kul imati to kao ukras za u kucu, nasao sam neku i dao pare za koje sam se mogao fino obuci... Kasnije sam je drzao u cosku pored usisivaca i prodao za 30% manje...

Ili recimo pametni sat koji sam kupio, kosta ko mobilni telefon, meri ti sve zivo, a ja ga koristim samo da vidim koliko ima sati.. Zapravo ne koristim ga, stoji mi u cosku jer me nervira sto mora stalno da se puni pa nosim i dalje obican sat, a ovaj cu isto da prodam...

I tako te gluposti. :D
eee isla sam na kendo neko vreme...kratko...a i macevanje mi je bila zelja...
to nisu gluposti...to su umetnicka dela :zper:

za pametni sat se slazemo...

Da li imate limit pri kupovini?
Mislim svakako svako ima u zavisnosti od materijalne situacije...Međutim, kada vam se mnogo sviđa neki komad nakita, odeće, obuće da li premašujete svoj racionalni limit ili ni po koju cenu niste spremni da izdvojite za to? Imate ono...za cipele maksimum 100 evra, za torbu 50, itd?
Nemam tu vrstu limita, ali ukoliko rešim kupiti skuplju stvar ,moram se uveriti da joj je to i realna cena (to jest, da zaista vredi toliko).
Obzirom, da se baš ne razumem u to pri svakoj kupovini, radije pitam nekog za savet.

Back