Koliko ste prsli...

Iz svakog iskustva, bilo ono dobro ili lose, covek izadje bogatiji, nekako 'oplemenjen'...narocito iz onih losih...jer ta losa iskustva nas teraju da se mnogo dublje zamislimo, razmisljamo, izvucemo prave pouke...
Cini mi se da nas ta losa iskustva nekako 'prociste'...pomognu da bolje shvatimo sebe i ono ko smo mi u stvari...

Iz svakog iskustva, bilo ono dobro ili lose, covek izadje bogatiji, nekako 'oplemenjen'...narocito iz onih losih...jer ta losa iskustva nas teraju da se mnogo dublje zamislimo, razmisljamo, izvucemo prave pouke...
Cini mi se da nas ta losa iskustva nekako 'prociste'...pomognu da bolje shvatimo sebe i ono ko smo mi u stvari...

slazem se....ali, ima jedan momenat koji me unesrecuje u svemu tome....gubitak onih mladalackih iluzija....postajemo surovi realisti, vecina......divim se ljudima koji prozive aktivno zivot a u dushi ostanu po malo deca....meni treba mnostvo energije.....:roll:

Poslednja izmena:
slazem se....ali, ima jedan momenat koji me unesrecuje u svemu tome....gubitak onih mladalackih iluzija....postajemo surovi realisti, vecina......divim se ljudima koji prozive aktivno zivot a u dushi ostanu po malo deca....meni za treba mnostvo energije.....:roll:

To je neminovnost odrastanja, da ne kazem starenja...:(
A ne moramo svi postati surovi realisti...to zavisi od toga kako shvatamo i prihvatamo zivot...jer, nekako je greh da to dete u nama nestane, bar meni...
I ne, mislim da ne treba mnogo energije...

upravo tako.
katarziras, uzdizes se, nadrascujes samog sebe. ato ne bi moglo ako bi svi bili pod staklenimzvonom.

Back