koliko ste partnera priznale sadasnjemu ?

partneru kazem da mi je ...

• prvi - drugi .

• iskreno kazem broj .

• nista ja ne prizanjem .

• ostala sam sa prvim .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
šta je to prljavo? ljubav, zaljubljenost...emocija?

ko to ima pravo da bilo kome zabrani na lepotu ranijih veza ( ili golgotu ako je tako bilo)
to je past i tako treba da ostane kod oba zdravorazumna partnera
i kome ja treba da ne dozvilim da se bilo kome javlja jer je bivša veza u pitanju ili kojimoj?
Totalno sebično to svojatanje druge osobe..pa nismo robovlasnici pobogu ako smo sa nekim u vezi bilo koje vrste
taj drugi znaće kako da poštuje osobu pored sebe u takvim situacijama ako mu je stalo do nje..a TO je vrednost
i to se računa..sve ostalo je život kakav-takav vrlo sličan drugim životima
ništa reprezentativno-samo je razlika u zagrljaju i želji..a i poštovanju.

sve ono sto se precuti jer ne bi naislo na dobar ``prijem`, npr kriminalacdecko, pobacaj, veliki broj muskaraca.....

ja još nisam srela čovek(mladića) a da nije živeo( imao ljubavi)pre susreta samnom
koliko je devojaka/žena imao..nevažno mi je zaista a takav pristup očekujem od partnera, too

da li ću ostvariti vezu i kakvu sa nekim zavisi od slaganja karaktera , vaspitanja i interesovanja

neću znati da li imam posla sa bolesnikom, šizoidnim, mračnim itd..sve dok mi ne ukaže neko ili situacija na to

da li je teže biti u vezi sa krimosom..ili patološkim likom? i kako prepoznati i izbeći ulazak u nesreću?
Mislim da je to značajnije no koliko smo ih imale/li do sada

...Zasto da sazna za svaku od njih?...:)...Sta se nalazi u pozadini ovakvih pitanja, odnosno, sta je motiv za njihovo postavljanje?...Ono sto ne uspevate da svhatite jeste da muskarci koji imaju potrebu da postave ovakvo pitanje velikom broju odraslih, zrelih, stabilnih i realizovanih zena nisu zanimljivi, cak su odbojni i smesni...Ne zato sto nesto kriju ili imaju potrebu da to cine, vec zato sto ih primitivizam, nesigurnost, posesivnost, nevaspitanje i nedostatak inteligencije ne privlace kod muskarca...'Muskarac' koji postavlja ovo pitanje svojoj pratnerki obavezno ima neku, ako ne sve, od navedenih osobina - da ih nema, odgovor bi mu, cak i da ga zanima, bio jasan, a razgovor na tu temu bi prepustio pravom momentu i partnerkinom, odnosno, medjusobnom otvaranju do kojeg bi doslo spontano...

Vec sam ti odgovorio na ovo pitanje. Ne vidim cemu tolika frka... Po meni je logicnije da neki problem ima osoba koja izbjegava ovu temu, kao u fazonu nista mi ne smeta samo nemoj da mi pricas o tome...

Vec sam ti odgovorio na ovo pitanje. Ne vidim cemu tolika frka... Po meni je logicnije da neki problem ima osoba koja izbjegava ovu temu, kao u fazonu nista mi ne smeta samo nemoj da mi pricas o tome...

...Zar ima frke?...:)...Kod koga?...Onih koji su zapenili da opravdaju diskutabilne motive za svoju 'radoznalost', ili onih koje nemaju nameru da njihovoj 'radoznalosti' udovolje?...Koliko cesto razgovaras sa partnerkom o njenim ginekoloskim problemima?...:)

Poslednja izmena:
...Zar ima frke?...:)...Kod koga?...Onih koji su zapenili da opravdaju diskutabilne motive za svoju 'radoznalost', ili onih koje nemaju nameru da njihovoj 'radoznalosti' udovolje?...Koliko cesto razgovaras sa partnerkom o njenim ginekoloskim problemima?...:)

Njeni ginekoloski problemi mi ne pomazu da je upoznam bolje ne znam zasto insistiras na njima. Da ih ima pricali bi i o tome jer se direktno ticu i mene.

pa dobro
eto
ovo je jos jedan od razloga zbog kojih neko bude selektiran kao nepodoban ili podoban partner
neko ce da napravi rez zato sto mu je postavljeno pitanje na koje nema nameru da odgovori jer se odgovor te druge osobe ne tice
neko drugi ce da napravi rez, zato sto nije dobio odgovor na postavljeno pitanje

sve je to priroda lepo uredila
na kraju, svako svome jatu leti

Njeni ginekoloski problemi mi ne pomazu da je upoznam bolje ne znam zasto insistiras na njima. Da ih ima pricali bi i o tome jer se direktno ticu i mene.

...Da li te je zanimalo kakve je ginekoloske probleme imala do veze sa tobom, kako bi je bolje upoznao i realizovao odnos zasnovan na bezuslovnom poverenju i bliskosti, a zato sto ti je do nje stalo, naravno?...:)

meni (bar ne prvom) nije ni sa jednom ženskom do sada palo na pamet da pitam s kim je sve bila i kolko ih je nareckala. uvek one prve počnu tu priču. a ja ko velim da ne ostanem dužan uzvratim pitanje istom merom. i tu nastane problem i svađa. ozb, mnoge sam tako najurio zbog dvostrukih aršina posle takve neke rasprave.

meni (bar ne prvom) nije ni sa jednom ženskom do sada palo na pamet da pitam s kim je sve bila i kolko ih je nareckala. uvek one prve počnu tu priču. a ja ko velim da ne ostanem dužan uzvratim pitanje istom merom. i tu nastane problem i svađa. ozb, mnoge sam tako najurio zbog dvostrukih aršina posle takve neke rasprave.

il' odes da pishash a mob ti ostane na stolu a ona krene da ga shamara na brzaka ako je tač :lol:

pa dobro
eto
ovo je jos jedan od razloga zbog kojih neko bude selektiran kao nepodoban ili podoban partner
neko ce da napravi rez zato sto mu je postavljeno pitanje na koje nema nameru da odgovori jer se odgovor te druge osobe ne tice
neko drugi ce da napravi rez, zato sto nije dobio odgovor na postavljeno pitanje

sve je to priroda lepo uredila
na kraju, svako svome jatu leti

jat je promenio ime u er srbija

Poslednja izmena:

Back