blondi
Domaćin
- Poruka
- 4.976
popularan neki tip 8)VrloUglyChick::shock: da nismo ebale istog?!
a mozda medu muskarcima kruzi takav trac kako biti "originalan" - al su ga usvojili brzo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
popularan neki tip 8)VrloUglyChick::shock: da nismo ebale istog?!
ti si to uspeo da procitas i da ostanes normalan? :shock:marlon:Ma izmislio i moj drugar senzor kad mu se rodila beba, da mu vrsi dojavu na mob kad je puna pelena, al nisam mislio na te stvari, znas i sama. A sad za one extremne perverznjake na forumu, neka procitaju "120 dana Sodome" od Markiza de Sada pa posle toga vise nema izmisljanja.
Gazdarica:Procitala sam samo jednu de Sadovu knjigu i odustala od njega... Taj je zahebao i moj zeludac... :shock:
blondi:ti si to uspeo da procitas i da ostanes normalan? :shock:
ne osudujem ja njegovo pisanje... jednostavno nisam mogla da "svarim" njegove knjige... odustala sam posle nekoliko stranica... ipak mi je lepse ako ne znam 8)marlon:Sad koliko je svako od nas normalan to je relativan pojam. Procitao sam ga sa otprilike 25 godina i stvarno je bilo mucno. Ali knjiga je viseslojna i govori po meni vise o zlu koje je ukorenjeno u svakom coveku u manjoj ili vecoj meri. Zato su hteli da ga stave na lomacu(figurativno), a ne zbog stvari vezanih za kopulaciju ako se to moze u toj knjizi tako nazvati.
zar niste mogli da izaberete jednostavniju pozu za 'direktan prenos'?dzordzV76:Da pisao sam jednom kako sam stavio na kitu sprej za osveženje daha od peperminta, i kako su mi htele oči ispasti, utrčao sam oma u kupatilo da se perem, a kada je ona čula o čemu se radi, toliko se smejala da zamalo se nije polomila u kadi.
Drugo, probao sam sa njom da vodim ljubav na njene oči. Kako? Tako što je ona napravila pozu kolut u nazad, ja sam morao da savijem kolena i da u tom položaju prodirem, gde je ona imala direktan prenos, što je oduševilo.
NPRimerGoldenLady:zar niste mogli da izaberete jednostavniju pozu za 'direktan prenos'?