Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Verujem da su "jake osobe" prilično ekvivalentne zrelim osobama i da su zrele osobe takve formirane usled teških (težih) uslova odrastanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da znači. Nekada baš ti teži uslovi odrastanja toliko unište osobu u tom osetljivom periodu, da postaje beznadežan slučaj.Lexa:Verujem da su "jake osobe" prilično ekvivalentne zrelim osobama i da su zrele osobe takve formirane usled teških (težih) uslova odrastanja.
To ne znači da si jaka, samo si zaklonjena.aom_nut:dovoljno sam jaka....
da niko ne sazna koliko sam slaba.
husH
Baby Kate:To ne znači da si jaka, samo si zaklonjena.
To i ja govorim.aom_nut:moze biti da nemamo svi stub koji bi nas od promaje sacuvao....
neko pusti koren da ga vetrovi ne odnesu
neko samo ojaca koru da mu severac ne dodje do srca i ne zaledi ga...
neko je opet toliko snazan da bez straha moze da pokaze kada je slab....
siuran da mu ujedi sa strane nece naterati so u oci!
Baby Kate:To i ja govorim.
Čovek se sa vetrom bori na različite načine.
Nekada je zaista jak. A nekada "samo" mudar.
no imagination:Imam obichaj da se izbechim na onog ko kaze da su zene slabiji pol, ne mislim na sirovu snagu, vec na onu unutrashnju. Drzim da sam i ja, i zene uopste, psihichki mnogo snaznija nego sto se chini, ali...
Juche mi se cerkica povredi u vrticu, mislila sam da je slomila nogu...ne stoji na njoj, plache kad je obuvam, previja se od bolova... Iz vrtica u taxi, iz njega kod pedijatra...onda na drugi kraj grada do dechjeg hirurga... Nosim je, vuchem torbu, njenu obucu, ranchic... Od skoro smo u ovom gradu, ne poznajem nikog, ne znam ni na koji sprat treba da odem, prvi put se povredjuje ne znam ni koji je doktor nadlezan... Igrom sluchaja, muz je odsutan vec skoro mesec dana, ne postoji mogucnost da dodje... Zbrka, trka...junachim se i borim sa sobom, a plakala bih iz sveg glasa. Kad je doktor pocheo da joj pomera nogu bila je zelena u licu, plache, moli da je vodim kuci...Tu je bio kraj, vishe nisam mogla da izdrzim. U tom trenutku mi je stvarno bio potreban neko, bilo ko. Tako da koliko god sam govorila sebi da su u stvari zene jachi pol, morala sam da priznam da sam bespomocna i da ne postoji nista sto mogu da ucinim sad za nju, da je chak i meni ponekad potrebna pomoc.
Koliko vi mozete da podnesete, padate li duhom brzo ili ste od onih koje sve mogu same? Kako dolazite sebi kad pochnete da ochajavate? Mislite li da se muchkarci lakshe nose sa kriznim situacijama?
sevilja:Žene su u proseku jače, ali glupo je generalizovati.
Ja sam slaba samo na voljenu osobu.
I...Tu je bio kraj, vishe nisam mogla da izdrzim. U tom trenutku mi je stvarno bio potreban neko, bilo ko. Tako da koliko god sam govorila sebi da su u stvari zene jachi pol, morala sam da priznam da sam bespomocna i da ne postoji nista sto mogu da ucinim sad za nju, da je chak i meni ponekad potrebna pomoc.
Koliko vi mozete da podnesete, padate li duhom brzo ili ste od onih koje sve mogu same? Kako dolazite sebi kad pochnete da ochajavate? Mislite li da se muchkarci lakshe nose sa kriznim situacijama?