Koliko ste iskreni na ovom forumu ?

Obicno sam iskren, mada ne iznosim sve detelje iz licnog zivota, ili nesto zbog cega bi me internet trolovi razapeli, ima raznih ljudi, a nemaju svi dovoljno razumevanja i tolerancije. To je i glavni razlog zasto postoje klonovi, sa svojim glavnim nalogom ljudi imaju neku sliku o sebi kao u realnom zivotu, mogu delovati samopouzdano, uspesno, ili nesigurni i obicni, ali uz jedan novi nalog sve to nestaje i biras ko hoces da budes. Ja sam uglavnom klonove vidjao kada neko zeli nesto da pita, ima neki problem, a plasi se da to iznese sa glavnog naloga jer je pitanje osetljivo, a internet zajednica brutalna.

Mada ima i onih koji prave lazne naloge da maltetiraju i ganjaju druge, to mi je vec previse slobodnog vremena.

Mada je odavno poznato da je u internet komunikaciji pa tako i na forumima svega više osim istine, hajmo biti bar na ovoj temi iskreni. Lažna predstavljanja, korištenje više nikova, česta promjena avatara, šta je cilj i svrha ovakvog ponašanja na forumu ???

Ovo mi je jedini nick odkako sam se registrovala, avatar samo promeni s vremena na vreme :lol:

Najjaci su mi oni likovi koji se svadjaju sami sa sobom - imaju "glavni" nick i jos po kog klona pa citiraju sami sebe :zcepanje:

Na internetu je lako biti bilo ko i to je mesto gde svoj ego mozes da dizes u nebesa. Jedina je mana sto kada isklucis komp vracas se u realnost :mrgreen:

A koliko sam ja sama iskrena, to mi lepo pise ispod nicka :zper:

Moja su slova, ono što ja jesam. Ono što u sebi, kao biće jesam. Što sam bila nekada, što jesam i što ostajem. Pisala sam u raznim fazama životnim..od velike sreće, do nepregledne tuge. Ne umem da glumatam. To sam , što jesam. Pisala sam srcem, najčistije i najdobronamernije. To me je radovalo i u tome sam uživala. I zbog toga sam srećna. Tu sam značajan deo sebe ostavila. Kao trag. Za večnost. Jer ostaje i ostaće zapisano. Šta sam mislila, kako sam se ponašala, na koji način sam živela. Disala. Šta me je bolelo & pomeralo najstrašnije a šta su srce i um voleli.

:hvala:

Iskrenost i laganje uvek idu ruku pod ruku kao dve sestre. :D Sve zavisi, možda slučajno a nekad namerno. Ponekad je iskrenost dobro ali ne valja previše.

Imam samo jedan nalog, ali menjam nik i avatar radi promene i raspoloženja kako sebi tako i drugima. Sledeći put ću promenim nik u kraće ime, ali se toga nisam setila jer kažu prihvatljivije u društvu. U RL to ti je kao kad imaš ime a svi te različito prozivaju. :)

A ovaj moto ostaje i to prepoznatljiv. :mrgreen:

Ja menjam avatare zato sto volim slicice, naletim na neku pa je prepravljam u raznim programima za podesavanje slika, jednostavno mi zanimljivo. Nik sam promenila jer mi dosadio prethodni , volim promene. Veoma sam iskrena ali se to ni na forumu kao i u realnom zivotu ne ceni.

Iskrenost mi je jedna od pozitivnih osobina, iskren ali oprezan. Gotovo uvijek polazim od zaključka "Društvo malo ali odabrano". Koliko je to dobro u životu teško je donijeti generalni zaključak. Nikove i avatare nikada i nigdje nisam mijenjao mada je bilo i opravdanih razloga za promjenu, princip je princip. :whistling:

Увек искрена, мада никад не износим превише личних детаља. Аватар и надимак су ми отпочетка исти. Потпис сам мењала пар пута док нисам нашла прави.
Искреност је за искрене, неискрени нису ни битни, па је тако и на форуму.

Hah, iskrenost na ovom forumu je isla iz krajnosti u krajnost. Verujte mi, sada ne treba ni da se zna ko je iskren, a ko ne, jer ovde ljudi dolaze da bi se predstavljali ono sto zele da budu i govorili ono sto nikome drugome ne smeju.
Secam se, davnih dana, pre mozda par godina kada je clanova bilo znatno manje, ali opet dosta, bilo je iskrenih ljudi ... Da ne ulazim u detalje, ovaj forum je pun svega, cak sta vise mislim da ima najvise iskrenosti. Zasto ? Kako ? Pa zato sto i oni koji se lazno predstavljaju (godine, pol, zanimanje...) zele to da budu tj.odgovaraju ti iskreno na pitanje koje se postavlja ljudima -Sta ti je san/Sta bi zeleo da budes?
Toliko od mene ....

Back