gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
Koliko ste imali partnera/partnerki do sada u vasem sexualnom zivotu(moze i vasa godina rodjenja)
? Mislite da ste ih imali previse ili premalo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kacha imali smo vec ovakvu temu..
ispisali smo se i prebrojavali i dodavali i oduzimali
pa verujem da je razlog ..sto niko jos nije napisao
brojku..inace ..broj partnera je licna stvar,da bi se pitalo
posebno sto je u tome kvalitet presudniji od kvantiteta..
Izjasni se .necemo zakljucavati temu..nije odavno bila pa, prebrojte se..
sto veca cifra to ce da vam zavide...![]()
nije tako nina, sto si iskreniji sve ti manje veruju
ja retko kad lazem moja je parola kazi istinu nece ti veroviati
i ne bi zavideli vec bi rekli da se kurchim
Od 23 pregleda ni jedan sa sexualnim iskustvom![]()
Ne mozes ocekivati da ti neko nesto tako javno napise kada ti prva nisi rekla o tome nista... A i to je nekako privatna stvar, neki kriju veliku cifru, nekih je sramota male cifre, a neki (ja npr) jednostavno ne zele o tome da pricaju, ne vide seks kao neku stvar koju ce prebrojavati vec kao uzivanje u kome ce se opustiti i ne misliti na ostale stvari.![]()
Pa dobro...postujem...ali verujem da ima i onih koji bi da podele to sa nama ovde.
Pa ja sam ti otprilike isti tip kao i ti...cutim i uzivamPodeli ti za primer, kao postavljac teme.![]()
Pa ja sam ti otprilike isti tip kao i ti...cutim i uzivam![]()
Ajde da se zapljunem... svi se ljisovci nešto umusili i sakrili.
Oko 10-11 ako sam sve pobrojao u glavi. Ne vodim evidenciju.
Ne menjam kad nađem šta mi odgovara.
Onda ne mozes ocekivati ni da drugi govore o tome, to i jeste bila poenta mog posta.![]()
Tu sam negdje i ja . To bas i nije neki broj s obzirom da se radi o velikom vremenskom intervalu .Ajde da se zapljunem... svi se ljisovci nešto umusili i sakrili.
Oko 10-11 ako sam sve pobrojao u glavi. Ne vodim evidenciju.
Ne menjam kad nađem šta mi odgovara.
dve i po vredne pomena ostalo me mrzi da brojimKoliko ste imali partnera/partnerki do sada u vasem sexualnom zivotu(moze i vasa godina rodjenja)? Mislite da ste ih imali previse ili premalo?
![]()