........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ste godina u vezi , braku ...da li vam je dosadilo ili da li vam se cini da je ponekad uzasno dosadno i monotono ?
![]()
![]()
Koliko ste godina u vezi , braku ...da li vam je dosadilo ili da li vam se cini da je ponekad uzasno dosadno i monotono ?
![]()
![]()
Još malo pa 20![]()
Dao vam Bog da je to samo prva trećinai praunuke dočekali.
![]()
![]()
10god u vezi i braku. Dosadio mi je samo ovaj večito neizvesni i stalno pod pretnjom smanjenja plate i otkaza, posao.
ne moras to da trpis. spakujes zenu i djecu u konbi, i pravac njemacka
![]()
![]()
ponekad jeste ali ponekad je užasno dosadno i monotono i kad si sam sa sobom pa tvoja zabava ne zavisi previše od partnera već od kreativnosti koju ti lično poseduješ
naposletku život nije samo zabava i zezanje već nepregledno mnogo dosadnog posla da bi imao tu i tamo po koji sat zabave...
- - - - - - - - - -
inače u vezi sam 18 godina... nisam ni osetila koliko je već vremena prošlo od kako smo zajedno![]()