- Poruka
- 26.674
Regulisao sam vojni rok, sto znaci da sam u rezervnom sastavu VS. Ukoliko zatreba, tu sam!
RESPECT! Nadamo se da to neće biti potrebno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Regulisao sam vojni rok, sto znaci da sam u rezervnom sastavu VS. Ukoliko zatreba, tu sam!
odsluzio sam vojsku u gardi prosle godine, ako srbija pozove, idem na kosovo
Pošto su i u SHS kraljevini mnogi davali otkaz kad bi čuli da ih šalju na Kosovo a kamoli ovi današnji navijači koji se useru od petarde, ja bih primenio metodu koje nema u anketi:
YEBACHINOM DO KOSOVA
Naime, srpske žene (pogotovo Kosovarke) da se isključivo udaju za binaSr bez obzira što nema nikakav stanard (eh Tito, Tito) i da radjaju jedno 15-16
Za 50 godina da vidiš koliko će nas bude
JEdino je problem što država Srbija nema nameru da socijalno podrži mnogobrojnu porodicu pošto pare trebaju političarima ili tajkunima pa su svi vitalni državni fondovi prazni.
Za onih 2 milijarde koj su otišle za Kosovo, ima stručna emisija na B92, mogli smo da unajmimo Ruse da nam oslobode
Ali nismo...
Tako da ili YEBACHINA ili nek Tajkuni i Političari idu sa svojom decom da oslobadjaju
Ja nemam para ni volje
apa ne treba da se tamo vitla zastavom i uvežbava koračnica
idi traži da se prekvalifikuješ u izvidjače![]()
odsluzio sam vojsku u gardi prosle godine, ako srbija pozove, idem na kosovo
Pošto su i u SHS kraljevini mnogi davali otkaz kad bi čuli da ih šalju na Kosovo a kamoli ovi današnji navijači koji se useru od petarde, ja bih primenio metodu koje nema u anketi:
YEBACHINOM DO KOSOVA
Naime, srpske žene (pogotovo Kosovarke) da se isključivo udaju za binaSr bez obzira što nema nikakav stanard (eh Tito, Tito) i da radjaju jedno 15-16
Za 50 godina da vidiš koliko će nas bude
JEdino je problem što država Srbija nema nameru da socijalno podrži mnogobrojnu porodicu pošto pare trebaju političarima ili tajkunima pa su svi vitalni državni fondovi prazni.
Za onih 2 milijarde koj su otišle za Kosovo, ima stručna emisija na B92, mogli smo da unajmimo Ruse da nam oslobode
Ali nismo...
Tako da ili YEBACHINA ili nek Tajkuni i Političari idu sa svojom decom da oslobadjaju
Ja nemam para ni volje
Ili da odemo pa da oslobodimo a onda da se vratimo nazad u Beograd i Novi Sad a tamo ko oće da živi nek živi jer oslobodjeno
Koliko se sećam i Karići su sve firme otvarali po Beogradu a i familiju seljačku deportovali ovde plus im decu (žensku) čuvalo mnogobrojno obezbedjenje
Čist šiptarizam od Karića al to SNS donator pa sad oni mudro ćute
A muška deca gazila ljude ludim vožnjama po BG ulicama pošto na Kosovu ne može brže od 30 na sat zbog kvaliteta džade![]()
Ajd što nam političari pričaju da ne može i EU i Kosovo
al nek nam pričaju da ne može DOMAĆI JAVAŠLUK i KOSOVO
Jel reko neki do sad ovo? Nije? Samo ja?
Šteta...
Znači para nemaš a ovo 'ni volje' ne znam kako da razumem:
1. impotentan si (možda te je neko malo jače osunetio? )
2. stvarno si gej
pa znash kako. prvo vojska oslobodi kosovo, i onda sa kosova dodjemo u beograd da pokupimo nekretnine ,cerke i zene takvima kao ti?
Само да додам да нисам мислио на разграничење север-југ, већ ни Грачаница, Ново Брдо, остала српска места и Цркве не би биле део албанске државе.Ne dolazi u obzir!
Koliko ste doista spremni žrtvovati se za Kosovo?
![]()
1. ratom vratiti Kosovo
ne čekati ni sekund, izraditi ratnu strategiju i krenuti
2. diplomacijom pa ako ne uspe onda ratom vratiti
dakle tražiti saveznike, čekati povoljan trenutak (neki albanski povod) i krenuti
3. linijom manjeg otpora ih držati u šaci
barikadama, izolacijom i ruskim vetom onemogućavati nezavisnost Kosova pa taman nikad ne vratili Kosovo lose-lose kombinacija
4.samo i isključivo diplomatskim putem vratiti Kosovo
dakle light verzija 3. tačke
5. priznati Kosovo pod uvjetom pripajanja severnog dela Kosova Srbiji
6. priznati Kosovo u današnjem obliku al pod uvjetom garancijom ljudskih i građanskih prava Srba
dakle vraćanje imovine fizičkim i pravnim subjektima, te ostala zagarantovana prava
7.Neki smatraju da Kosovo ionako godinama više nije deo Srbije
ostaviti pravnoj državi da radi svoj posao i međunarodnim posmatračima da reaguju
---------------------
da vidimo dokle su neki spremni ićirealno i otvoreno