klikni na moj profil i saznaćeš više o meni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klikni na moj profil i saznaćeš više o meni
voleo bih da me neka zavodi, osvaja, poklanja mi pažnju, trudi se oko mene, zar puno tražim?
sve koje žele postati zavodnice, mogu vežbati na meni.
Da li zavodite i kako? Imate li neki svoj stil, strategiju?
Šta ako sam se svideo nekoj, te krenula da me zavodi, a da to nisam prepoznao, primetio...
Moram više obraćati pažnju, biti koncentrisaniji na sve aspekte komunikacije kad mi se neka obraća.
Ako me simpatiše, želim to iskoristiti, a ne da se ponašam kao gluv konj i da protraćim šansu.
pošalji mi neku privatnu poruku sad
nes jebat
voleo bih da me neka zavodi, osvaja, poklanja mi pažnju, trudi se oko mene, zar puno tražim?
Ovo sam skontala kao da volis da prdnes......pfffffff ne znam...iskreno stvarno ne znam...nekako svako ima negde svoj sarm...neko je hladna a neko topla dusa, neko je zena drugar a neko zenskasta zena...a ni vi momci ne volite isto pa valjda zavisi sta trazis, tako ce ti zavodnica i izgledati...
...verujem da mahnem repom kada mi se neko dopadne...radim to sigurno jer me najcesce mnogo mrzi da se trudim...najcesce krene uzajamno i najcesce tece kroz pricu...ako mogu da pricam sa njim velika je verovatnoca da tu neceg moze biti...stil, otkud znam...volim da pustim oblacic i da ga obmotam nekom bajkovitom, poluintimnom razmenom...i to radim potpuno prirodno, dugo i nisam primecivala da je to flert...a jeste, samo je pritajen pa ko shvati shvatio je...
pokušavam da ugovorim dejt sa lijom...
nadam se da ću uspeti, ako treba i do zambije da odem nije problem, idem...
ovo ide samo za liju zambiju