Koliko ste - čovek ?...

Ne znam brate. Trudim se, ali ne znam. Ne verujem da uspevam. Ja brate, ja nosim plastično odelo i plastika je moja hrana. Možda sam plastičan i ja.
Ja sam mali čovek koji želi preko crte, preko crte želim ali ne smem. Mene guše propisane norme. Preko crte meni je mesto.

...koliko sam covjek,
onoliko koliko sebi
samo jedna Dileja moze dozvoliti
bez ikakvih ispitivanja terena
samo sletim
i kad se opecem
predhodnog neispitivanja se
sjetim...
koliko sam covjek
sin Sunca
poplavu ljudskog u sebi drzi
ali niko ga ne moze kao On sam sebe
da sprzi...:besna:

ništa ne razumem to oko plastičnih navika i imitacija i veze sa biti čovek pitanjem.
imam naviku da kupujem rebrasti čips, a imitiram samo ćerku kad se drnda, ali cenim da nisi na to mislio.

e, što mrzim što ne mogu da napišem nešto što niko drugi neće razumeti. nešto eklektično, filozofski, kao shvatila sam suštinu bitisanja i kakim po zakržljalim mozgovima koji ne mogu da isprate moj stil. :aha:

čovek sam, nego šta sam.

ništa ne razumem to oko plastičnih navika i imitacija i veze sa biti čovek pitanjem.
imam naviku da kupujem rebrasti čips, a imitiram samo ćerku kad se drnda, ali cenim da nisi na to mislio.

e, što mrzim što ne mogu da napišem nešto što niko drugi neće razumeti. nešto eklektično, filozofski, kao shvatila sam suštinu bitisanja i kakim po zakržljalim mozgovima koji ne mogu da isprate moj stil. :aha:

čovek sam, nego šta sam.
osjetih se prozvanim :sad2:

Back