Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.762
како веле слика говори 1000 речиZdravstveni eksperti koje Genetski Modifikovani Organizmi vrednuju i slusaju,
![]()
сви пуцају од здравља ко и ваксери
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
како веле слика говори 1000 речиZdravstveni eksperti koje Genetski Modifikovani Organizmi vrednuju i slusaju,
![]()
како веле слика говори 1000 речи
Nema boljeg primera antivaksinaške plitkosti i bolesti uma od ovog primera.GMO nije vredjao i nazivao Bilija i Bilijev stav i smatranje smanjenje populacije - benefitom...?!
GMO nema nista protiv Bilijeve smanjenja populacije.
neće pitati ChatGPT da mu objasni kontekst, neće ni pokušati da sazna istinu,
... pustiti ovakve da pricaju. Svojim govorenjem ce se izblamirati i uvrediti sami sebe, vise nego sto bi neko drugi ikada mogao..
Kod nas:Svugde isto...
I drugi su bili izlozeni torturi, zlostavljanju, vredjanju, od strane onih koji se pozivaju na obrazovanje, zbog govorenja znanja koje su stekli tokom obrazovanja.
"...a vidite, u pandemiji su tamo prema meni... svasta bilo...problema sam imao, sto sam ja pricao ono sto sam ucio u vojsci...to vam je totalna jedna nebuloza gde vam se zabranjuje znanje koje ste regularno stekli u drzavnom sistemu...nisam ja isao u privatnu vojsku...?!"
Ah, tako tipično i očekivano, da kad kreneš da poklapaš antivaksera on počne da glumi žrtvu?Ko god da si, sta god da si, bices vredjan, nazivan i omalovazavan od strane onoga ko podrzava sprovodjenje testiranja neispitanog sredstva na trudnicama...
Pitanje je da li ce takvi i u Pakao biti primljeni...?!
evo, bili ste lagani,a mi u pravu, i to 100%Za antivaksersko oštećenog:
fizicki nije bilo dovoljno vremena za sprocodjenje svih potrebnih koraka, faza i testova da bi za nesto moglo da se kaze da je dobro, korisno i bezbedno.
Testiracemo "uzivo", odmah i na svima! Trudnice imaju prednost. Gde su deca?Pogotovo niste imali dovoljno vremena da se sprovedu klinicka ispitivanja."
I dalje nije pogledao, i dalje ne želi da sazna pravu istinu, samo pređe na novu glupost...Da li je pogledao celo predavanje? NAravno da nije.
Da li je malo istražio o čemu se radi u tom govoru iz koga je izvučena glupost koju je izneo? Naravno da nije.
Da li želi da sazna istinu? Naravno da ne.
Price za javnost i televiziju su jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo.
Verujem da niko, pa ni ovi nasi, nisu dovoljno zli i ludi da vrse eksperimente na ljudima sa neproverenim sredstvom
Nisu svi dr. Mengele, ne sprovode svi testove na trudnicama...
Neki imaju savesti i "Hipokratovu Zakletvu".
Jel bi mog'o prevesti sa jupiteranskog na maternji jezik, da te još neko sem tebe samog razume?Glumljenje za televiziju. Bogu hvala, nisu svi zli i ludi.
Nije za osetljive osobe!
Komentari ispod videa, opet sjajni, kao i na prethodnim.
"surprised YouTube hasn’t taken this video down “for everyone’s safety”"
"It's for everyone's safety that they actually kept it on"Komentari ispod videa, opet sjajni, kao i na prethodnim.
"surprised YouTube hasn’t taken this video down “for everyone’s safety”"
Eh, da je samo BIli...Bilijev stav i smatranje smanjenje populacije - benefitom...?!
Da je antivaksersko oštećeni mozak hteo da ukapira, čak bi i on to mogao. Fora je u tome što on ne želi da ukapira, to bi mu narušilo retardirani pogled na svet koji je osnova njegovog identiteta.Prilično jasno šta je čovek hteo da kaže. U nerazvijenim krajevima sveta ljudi prave gomilu dece zbog toga što je smrtnost dece velika. Ako bi se smanjila smrtnost kod dece uz pomoć masovne vakcinacije, smanjio bi se i jedan od razloga za štancovanje gomile dece.
Naravno, kada se stvari izvuku iz konteksta, razni teoreticari zavere mlate praznu slamu i postavljaju debilne klipove
"I am an RN. When you administer an injection you look at the syringe contents first . You KNOW if there is fluid in the syringe. Also, you never give an injection that was drawn up by someone else. So you know what YOU are administering, as you are ultimately responsible for what you inject."Komentari ispod videa, opet sjajni, kao i na prethodnim.
Glumljenje za televiziju. Bogu hvala, nisu svi zli i ludi.
Setih se ovih glumaca, :"medicinskih profesionalaca": koji se nisu setili ni masku da sklone sa lica i nosa onesvescene osobe...ovi sto glume zdravstvene/medicinske radnike koji su je prihvatili onesvescenu, se nisu setili ni da skinu masku sa usta i nosa onesvescenoj osobi...
Nije BilliEh, da je samo BIli...