Колико сте бустера добили?

Лички гусар

Buduća legenda
Poruka
27.238
1747913687786.png

https://www.dailymail.co.uk/health/...s-bombshell-Congressional-report-reveals.html

Не могу да верујем шта читам јутрос. Теоретичари завера су тврдели ово а види сад, па ово је бласфемија, лудило, људи моји?

Ко што би Фјзер рекао: "Није то упала срца, то је срце пуно поноса."
Будите добри грађани и узмите још један бустер.

Zezas se ili su stvarno banovali?
не знам за форуме за вријеме ковида ја сам био стално вани и у природи, нијесам се закључавао у страху
али око мене, на послу на примјер јавно се причало да нас треба све поватати и побити
ни опростити ни заборавити
ја таке пријетње на живот и здравље узимам за озбиљно

било их је да су имали ковид 5 пута, све ваксери, кашљу и даве се на послу. а нас здраве су хтјели да стрпају у конц логоре и побију? Болесни су здрави а здрави болесни?
И зашто смо ми сметали ваксерима који су били заштићени задњом речи технике???

не знам за форуме за вријеме ковида ја сам био стално вани и у природи, нијесам се закључавао у страху
али око мене, на послу на примјер јавно се причало да нас треба све поватати и побити
ни опростити ни заборавити
ја таке пријетње на живот и здравље узимам за озбиљно

било их је да су имали ковид 5 пута, све ваксери, кашљу и даве се на послу. а нас здраве су хтјели да стрпају у конц логоре и побију? Болесни су здрави а здрави болесни?
И зашто смо ми сметали ваксерима који су били заштићени задњом речи технике???
Ja sam imao srecu da sam na radnom mestu koje nije zahtevalo nikakve vakcinacije ili bilo sta, zena nije radila, a decu takodje nisu uslovljavali sto se tice skole, tako da sam prosao lako. DOduse, moram da priznam, plasim se kako bih reagovao da sam bio uslovljen necim. Mozda bi me strah gurnuo u to ludilo. Ovako niti sam razmisljao o poslu niti o finansijama, kao sto kazes nisam ni ja igrao tu igru, nisam se plasio, vesti nisam gledao i to je to. Mirna glava.

Ja sam bio banovan i nekoliko puta, samo na iznesenu sumnju od nezeljenih posljedica . . .
Vrijeme jednoumlja. Ne ponovilo se, ali sunjam da nece.
Ponovice se cim se opet za to stvore uslovi. Seti se samo tog ludog vremena, deluje prosto neverovatno da se to desavalo, a ipak desavalo se. Desice se ponovo, mozda ne isti razlog ali desice se.

Pogledajte prilog 1731479
https://www.dailymail.co.uk/health/...s-bombshell-Congressional-report-reveals.html

Не могу да верујем шта читам јутрос. Теоретичари завера су тврдели ово а види сад, па ово је бласфемија, лудило, људи моји?

Ко што би Фјзер рекао: "Није то упала срца, то је срце пуно поноса."
Будите добри грађани и узмите још један бустер.
Drafts of this alert reportedly downplayed risks...

...But a study analyzing death certificates in Oregon found no deaths directly linked to vaccination-induced myocarditis...

Jim Carrey Omg GIF

Back