Koliko ste... [bold](complicovana thema)[end-bold]

Kakvi smo ja (moj drug) i ta devojka?

• Ukupno glasova
    6
  • Anketa je zatvorena .
А овде ми је то одвратно. Небитно је да ли је у питању мушкарац или жена.
Одмах се види да нема стила. Мени су такви људи одвратни у старту, немају ваљда шта да кажу паметно па се увлаче, само им пертле вире.

А шта би ти? Да се поставиш к’о Велики бата? Ако твој друг нема самопоуздања, готов је скроз! Ништа ти ту не можеш.

У сваком случају :thumbdown:
Evo jednog pametnog posta.
pa valjda zato shto on u stvari nije lep, pametan, obrazovan i sexy...:mrgreen:
:OK: Konačno je neko provalio. Nisam lep al' sam zato glup. :(

:rtfm: :rtfm: :rtfm:
А како ћеш ти пронађеш оно што је исправно у мору мудрости?

Жене, да се ми склањамо одавде јер смо већ окарактерисане као паметне које пишу глупе постове!
Evo tvoji su mi baš pametni!

Uhvatio sam sebe danas kako se smejem šalama devojke koja mi tim šalama povlađuje,
tipa napravi foru u kojoj govori da sam lep, pametan, obrazovan, sexy al' sve na neki čudan
način u kom uzgred i preteruje, a meni to sve ekstra prija, ali onda skapiram da je to više
povlađivanje ili šta već. Ali mnogo mi je prijalo pa mislim da sam *šta već* opisuje tu moju
reakciju.
Da li ste i vi *šta već* i koliko i kako objašnjavate karakter ljudi koji se tako ponašaju, a kako
karakter onih koji prave takve pomalo *uvlakachke* šale i sl.

Postavio sam temu na kutak upravo jer ovde ima mnogo pametnih zzena : ) pa rekoh
sigurno će jedna da kazze ono što je ispravno a ja ću to pronaći u moru glupih postova. : )

ovo nije selfpromoušn, desilo se mom drugu, a ja rek'o da probam, da kazzem da se
desilo meni tj. iskoristim al' ne mogu ... -> još sam i skroman... :mrgreen:

Pa šta fali? Ne kontam šta je problem kad ti neko kaže da si lep, pametan, obrazovan i seksi a tebi se to dopadne pa se smeškaš... baš je nekako ljudski :P
I gde ga izvuče - to ,,uvlakačke šale" baš nekako deluje ko da tražiš dlaku u jajetu - što bi se ona uopšte i trudila da razgovara s tobom, pogotovo tako - ako joj se ne sviđaš... nego deder ti uzvrati istom merom pa nam piši šta je posle bilo....... :P

Back