Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 88.410
Сад кад кренем у политику, знаћу како да се поставим пред бирачима.
Нећете имати појма да сам то ја.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kostunica je bio hronicno neobavesten, verovatno nije znao ko je Kurti.
Sve greške i sve propuste gospodina Koštunice popravio je i nadoknadio je gospodin Vučić.правдаш га или осуђујеш због тога?
Plus, rusofil.У суштини,
ако политичар себи изгради "ореол патриоте", онда никада пред народом неће имати проблем легитимитета својих одлука.
Овај пример са Коштуницом, па после, истакнуто у расправи и са Булатовићем,
а на сваком Вучићевом примеру то видимо,
изградиш себи "ореол патриоте" и миран си да радиш шта желиш у власти, увек ћеш остати патриота, па све и да предаш Косово и Метохију непријатељу.
У суштини,
ако политичар себи изгради "ореол патриоте", онда никада пред народом неће имати проблем легитимитета својих одлука.
Овај пример са Коштуницом, па после, истакнуто у расправи и са Булатовићем,
а на сваком Вучићевом примеру то видимо,
изградиш себи "ореол патриоте" и миран си да радиш шта желиш у власти, увек ћеш остати патриота, па све и да предаш Косово и Метохију непријатељу.
E, ali sad znamo šta da očekujemo, cvrc.Сад кад кренем у политику, знаћу како да се поставим пред бирачима.
Nemoj ni ti preterivati , kao da je njega neko izveštavao šta se radi na terenu .Za razliku od diktatora i ubice SLobe, kada je OVK naoruzavana pod patronatom korumpirane srpske policije, i kada je Srbija izgubila suverenitet na Kosovu, Vlada Zorana Djindjica je odrzala suverenitet Srbije u pobunjenim selima kod Preseva i Bujanovca 2001-e.
Inace, i ti tamo po tim selima su naoruzavani pod patronatom Slobine patriotske policije.
Tako da, Obzerver moze samo da kmeci, CINJENICA je da je DOS zadrzao suverenitet Srbije tamo, dok je diktatorski ubica Sloba izgubio suverenitet Srbije.
Korumpirani srpski policajci koji propustaju albanske slepere sa oruzjem i drogom su NUZNA posledica Slobine diktatorske vladavine.Nemoj ni ti preterivati , kao da je njega neko izveštavao šta se radi na terenu .
Bili poltroni i onda , sve je u redu druže .
Ne možeš porediti Slobu koji je isuviše mlak i legalan u odnosu na onog bugarina Njetanahua .
To je jedan od stvarnih kocnicara promena,a ne KostunicaNe postoji nikakva politička pozadina ni po zaključku komisije kojom je predsedavao Žarko Korać![]()
Za Kurtija me i nije toliko briga, već što je u onih 2000 aboliranih bilo dosta dokumentovanih teških zločinaca i koljača.Дакле, овим немам намеру да пљујем Коштуницу.
Он је ок,
и ово је била политичка одлука коју је, вероватно, морао да донесе након неких преговора.
Курти је био политичар и активиста, а не УЧК терориста, попут Хашима Тачија, Харадинаја итд.
О чему пишем? О томе да народ има селективно памћење. Нешто ће некоме упамтити, а то исто ће заборавити ономе другом. Нпр. да је Тадић помиловао Куртија, сваки дан бисмо слушали о томе греху.
![]()
ПС. Коштуница је цоол. Немам већих замерки на његов рад, а много тога похвалног је урадио (и пуно тога лошег, али у оквиру редовног посла некога ко је на најодговорнијим позицијама).
KONTRA BOTE rezimskiДакле, овим немам намеру да пљујем Коштуницу.
Он је ок,
и ово је била политичка одлука коју је, вероватно, морао да донесе након неких преговора.
Курти је био политичар и активиста, а не УЧК терориста, попут Хашима Тачија, Харадинаја итд.
О чему пишем? О томе да народ има селективно памћење. Нешто ће некоме упамтити, а то исто ће заборавити ономе другом. Нпр. да је Тадић помиловао Куртија, сваки дан бисмо слушали о томе греху.
![]()
ПС. Коштуница је цоол. Немам већих замерки на његов рад, а много тога похвалног је урадио (и пуно тога лошег, али у оквиру редовног посла некога ко је на најодговорнијим позицијама).
ma formalni potpisnikAko ga je i pustio, makar mu nije postao koalicioni partner kao nekim turbo patrijotama...
Nema nikakve uzročne veze uzmeđu abolicije Kurtija i sadašnjih pregovora i ta manipulacija može uspeti samo kod onih koji misle Vučićevom, a ne svojom glavom – ističe naša sagovornica.Да ли је то нешто што му замерамо или не?
ti kontra boteКо је издајник?
Po naređenju DOS-ovih žuto-europskih partnera.Дакле, овим немам намеру да пљујем Коштуницу.
Он је ок,
![]()
Misliš na Vučka Draškovića?A pravo pitanje je i da li bi AV danas bio na vlasti da Koštunica nije sprečio lustraciju u punom obimu?
Piše se ‘Dosmanlija’.Tako glasi i presuda.Sud koji je oformljen odlukom DS i njenih satelita doneo je upravu takvu presudu koja je dobro dokumentovana i obrazložena.Zašto bi neko sumnjao u tu činjenicu ?
Sve po nalazima komisije kojoj je šef bio izvesni Žarko Korać.Za Kurtija me i nije toliko briga, već što je u onih 2000 aboliranih bilo dosta dokumentovanih teških zločinaca i koljača.
A pravo pitanje je i da li bi AV danas bio na vlasti da Koštunica nije sprečio lustraciju u punom obimu?