Koliko SNS ima para?

38imak

Elita
Poruka
18.901
Moja procena je da kontrolisu nekih 30 milijardi evra godisnje.

Za ovih 13 godina vladavine, sigurno su pokupili 300 milijardi evra.

Sto je nekih 500 puta vise od Djilasovih 617 miliona.

Hoce li uskoro preci bilion (engleski trilion) evra, sta mislite?

Imaju toliko para da mogu da plate nekog 50 evra, samo da se proseta sat vremena u grupi SNS botova po gradu.

Evo vidimo i ovde na krsti koliko placenih SNS botova ima, na jbenoj Krsti jbte :cepanje:

Oni imaju ozbiljan kesh, nikada vidjen u istoriji Srbije u tolikoj kolicini.

Osim toga sto kontrolisu sav drzavni kapital i pare, i odredjuju kojim firmama se daju drzavni poslovi, oni reketiraju i kontrolisu 80% srpskog kapitala.

To je inace osnova osnove fasizma.

koliko ja vidim glavni način je da daju projekte koji se finansiraju iz kredita svojim firmama da rade po višestruko uvećanim cenama...naprimer to da se izgrade šupe za ekspo realno košta par desetina miliona evra a oni plaćaju u milijardama evra...

Ove “zarade” nisu legalne.
Interesuje me koliko i kako stranka, bilo koja, zaradjuje?

Moja procena je da kontrolisu nekih 30 milijardi evra godisnje.

Za ovih 13 godina vladavine, sigurno su pokupili 300 milijardi evra.

Sto je nekih 500 puta vise od Djilasovih 617 miliona.

Hoce li uskoro preci bilion (engleski trilion) evra, sta mislite?
budzet Srbije je trenutno oko 20 milijardi €, a ranije je bio manji, pa nisu mogli da ukradu bas 300 milijardi jer toliku nisu uopste ni imali na raspolaganju.
mislim da sam negde video procene EU za zemlje koje si prosle/prolaze tranziciju (Poljska, Madjarska, Rumunija, ...) da na korupciju i sivu zonu ode 3 do 5% BDP-a godisnje. ovi nasi da uzmemo da su bas velike lopurda kao sto i jesu, pa da kradu 10-15%, to je oko 2-3 mlrd. godisnje. za 13 god. mogli su realno nekih 20-30 milijardi da ukradu! u svakom slucaju, Djilas malo dete za ove strucnjake!

Sto da ne?
Smenjivist je najbitnija. Ako ne valjaju, dovedemo druge. Ali to je bajka za sada..

Ок, легитимно. Само, зар нисмо све пробали последњих 30-35 година? Комунисте, четнике, либерале, умивене четнике, умивене либерале. Обрнута игрица.

Back