- Poruka
- 11.141
@Tema
Pa mislim da bih da se uklopim u necije fantazije...
Pa mislim da bih da se uklopim u necije fantazije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad moram da te pitam u kom svetu ti živiš.Ženama treba sve i uvek.A pare za sve mogu samo da se otmu i ukradu,ako umeš.
- - - - - - - - - -
Moler glavom,bez brade?
Jesu.Daju jednom rukom a uzimaju sa obe.Pa sad moram da te pitam u kom svetu ti živiš.![]()
Da, istina je da žene vole pare, ali su veoma korektne, mnogo više no muškarci kad se tiče plačanja usluge. Takođe su veoma "dašne".![]()
Veoma cene poštenje i iskrenost.![]()
Pa ko ti je kriv kad si sebe stavio na tu stranu od koje uzimaju lovu.Jesu.Daju jednom rukom a uzimaju sa obe.
Ma hebe mi se da mi daju ono što mi ne treba.Pa ko ti je kriv kad si sebe stavio na tu stranu od koje uzimaju lovu.![]()
Meni su ceo moj život davale, pa i sad![]()
Al dobro, od nekog moraju uzeti da bi meni dale![]()
Veoma cene poštenje i iskrenost.![]()
?...palachinka ima ukus djona cokule brCke peshadije,i jednako je rastegljiva
...hoce li nam tvoja mama nikadaa doci u goste?!
...drugarica ti imam dobru dudu!ono shto bih joj radio nema ni u 50 nijasni sranja!!
budi iskren bobane![]()
Nisi u trendu. Žene uvek daju ono što nam treba.Ma hebe mi se da mi daju ono što mi ne treba.
?
Neznam šta ti to znači što si napisao... Pojasni molim te.![]()
Razumem, nadam se...kratki citat o iskrenosti...bez navodnika
zato kazem...lazi me nezno,polako...znash da je bolje tako![]()
Ne kažem da žene ne daju,ali to uglavnom rade u nezgodno vreme pa mu dođe isto k'o i da ne daju.Žene hoće kad se njima hoće a ne umeju da pričaju kad treba.I ćao,zdravo.Nisi u trendu. Žene uvek daju ono što nam treba.![]()
Ti si se kanda izgubio na svom životnom putu. Verovatno te neka gadno razočarala![]()
Ima toga, u nekim slučajevima, gde nepostoji sklad.Ne kažem da žene ne daju,ali to uglavnom rade u nezgodno vreme pa mu dođe isto k'o i da ne daju.Žene hoće kad se njima hoće a ne umeju da pričaju kad treba.I ćao,zdravo.
Baš tako. Same se odbiju od svog "zida" koji su postavili.do tih sto manipulisu ni ne mora da dopre covek
Ništa ne brini,kad daju pare razumem ih jaaako dobro.Ima toga, u nekim slučajevima, gde nepostoji sklad.![]()
Žene imaju svoje trojstvo, jedno misle, drugo kažu, a treče rade.![]()
Kad to uklopiš, spoznaš, lako češ razumeti žene, i moći im pružiti ono što žele, kao i one tebi.![]()
Naravno, teško je ovde na internetu, jer gledamo samo što napišu. Ako ne uspeš da čitaš između redova, ne osetiš ih, pogešno češ ih razumeti. Sa druge strane, ovde se koriste raznim manipulacijama, pojedine, tako da nemože čovek da dopre do njih.![]()