Koliko se razlikujete od nika kojeg ste izgradili na forumu?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ne, pre nego što sam došla ovde. Prepoznala sam te na slikama, učinila si mi se poznata pa sam posle povezala gde sam mogla da te vidim. Ako se sretnemo, naravno da ću ti prići, ne sumnjaj u to :)
e, pa odlično ! Ja već imam poduži spisak forumaša koje sam upoznala 🤣
nisam znala da voliš da se muvaš po planinama :super:

Jednako sam lud u pravom životu kao i ovde...
Isto glumim viteza u odbrani svih žena ovog sveta od maltretiranja.
Nadimak sam uzeo po nadimku jednog lika iz jedne serije...
koji radi u seriji posao kojim se ja bavim...
Šta je razlika?
Privatno sam mnogo strpljiviji i manje temperamentan nego ovde.

Ja sam hteo ovo da pitam ljude lol
Ozbiljno, baš ovo isto pitanje :D

A što se odgovora tiče u mom slučaju je to komplikovano, bukvalno zavisi od ptf na kojem pišem. Eto recimo kad sam bivao banovan zbog takoreći svega što napišem na ptf psihologija, tamo da pitaš ljude kakav sam, verujem da bi rekli sve najgore, u najboljem slučaju "težak", sa druge strane pitaj bilo koga sa ptf religija kakav sam i nahvaliće me da pocrvenim :rumenko:

U životu sam isto tako konfuzan drugima, pitaj 100 ljudi i ebeš mi sve ako dvoje od sto kažu isto.
(Znači kako ko prema meni, ja tako prema njemu/ njoj. Nekada i bez razloga nekoga zagotivim, jednostavno mi je neko simpatičniji što je valjda osobina svakoga, ne samo moj slučaj, pa prema tome i ponašanje prema toj osobi se razlikuje od ponašanja prema nekome koga ne gotivim).

Ali jedna stvar se razlikuje. U realnom životu nešto posebno ne privlačim pažnju dok sam na forumima i uopšte društvenim mrežama uvek nekako zbog nečega pojedincima neko koga će da izdvoje iz mase. Nemam pojma šta sam uradio ili nisam da to tako bude pogotovo što ne volim da budem pod lupom a stalno sam meta. Ako nije ona, onda je ova. I to uvek neka žena. Eto, tu je razlika.

I u rl sam ovoliko opširan kad mi dođe i pričam brže nego što pišem 😂😂😂

Nešto me zanima :)
Slika i prilika ili alter ego?

p.s. ako je skoro bilo spojte, ne zalazim često u Svaštaru.

Pogledajte prilog 1422310
Potpuno ista. Ok možda malo više pričam na forumu , objašnjavam .
Ovi što tvrde da nisu , pa jesu. Samo se malo više čita između redova.

Ne mnogo.tu i tamo ,nesto malo.
sunca%20se.gif

Back