Колико се разликујемо?

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Инспирисана неким темама, дођох до размишљања о сличностима и разликама између мог мужа и мене.

Он никада не би одреаговао као ја у неким ситуацијама. Једноставно му не сметају у тој мери.

Научио је да се искључује, ја нисам.

Инспирисана неким темама, дођох до размишљања о сличностима и разликама између мог мужа и мене.

Он никада не би одреаговао као ја у неким ситуацијама. Једноставно му не сметају у тој мери.

Kod nas je identična situacija + me ućutkuje da ne smem tako burno da reagujem jer će me neko namlatiti, onda krenem i sa njim da se raspravljam u fazonu - ko sme mene da bije i tako...

niko nije vredan mojih živaca...i nije to zato što sam egocentrik, nego jednostavno sutra niko neće da se osvrne za tobom ako ti zdravlje strada zbog nekog trećeg, a tvoji bližnji trpe
nema razloga

- - - - - - - - - -

uvek je bolje da se ispraznis nego da skupljas u sebi :lol:

i to isto sam dugo radio....sad kažem, ali na fin način, bez svađe i galame...često se nađu povređeni jer sujeta je gadna stvar al žao mi je
što da se ja jedem iznutra
i to povodom onog što me se direktno tiče...što me se ne tiče, ćao

Kod nas je identična situacija + me ućutkuje da ne smem tako burno da reagujem jer će me neko namlatiti, onda krenem i sa njim da se raspravljam u fazonu - ko sme mene da bije i tako...

О јбт, исто као и код нас. Крене да ме стреља очима унапред знајући шта ћу урадити тј направити пичвајз, у превозу рецимо. :mrgreen:

Мислила сам на разлике у темпераменту и навикама уопштено.

A, to...

Pa... recimo da sam ja pasivnija a on daaaleeeko aktivniji i energicniji. I shvatila sam da mi treba neko da me pogura i zaista za moje dobro prekori.
Sa druge strane sam ja veca svadjalica na sta se on smeje jer mu je moje skakanje kao buva simpaticno. Do kada ce biti? :lol:

Normalno je da se parovi razlikuju u navikama ali da su sustinski pogledi slicni kako bi funkcionisali.

О јбт, исто као и код нас. Крене да ме стреља очима унапред знајући шта ћу урадити тј направити пичвајз, у превозу рецимо. :mrgreen:

Haha, isto!
Sve me prostreli pogledom i sikće kroz zube, npr. na kasi, kad krenem da se žalim na neke crve što se razvlače ispred nas.

Haha, isto!
Sve me prostreli pogledom i sikće kroz zube, npr. na kasi, kad krenem da se žalim na neke crve što se razvlače ispred nas.

Тако се посвађасмо у Темпу прошле недеље.

Неки људи имали милион артикала и никако да стигнемо на ред. Још неке чекове помешали па никад краја.

Мени само излети - Јбт, кад ћете отићи више а у п.м!!! Овај се наљутио, каже да неће више са мном у радње да иде.

Као, како то смем и зашто то радим. Ја реко' - Хоћу да пукнем колико чекамо!. Он - Па шта.

Тако се посвађасмо у Темпу прошле недеље.

Неки људи имали милион артикала и никако да стигнемо на ред. Још неке чекове помешали па никад краја.

Мени само излети - Јбт, кад ћете отићи више а у п.м!!! Овај се наљутио, каже да неће више са мном у радње да иде.

Као, како то смем и зашто то радим. Ја реко' - Хоћу да пукнем колико чекамо!. Он - Па шта.

A zamisli da je i on karakterno kao ti,ne verujem da bi opstali

Kada bi svi bili isti ili istog temperamenta i svi reagovali burno i onako kako mi mislimo da treba
..bilo bi krvi do kolena... razlicitost je neophodna i svemu daje draz

Нема то везе са стабилношћу него са тиме имаш ли капислу у мозгу или немаш.

Он све то примећује али неће да улази у конфликт због тога. Ја хоћу. :lol:

To ima veze sa temperamentnom i kolike zivce imas.

Tebi mora da bude jasno da moras da sacekas red koliki god on bio,ako ti ne odgovara okrenes se i odes na drugu kasu .

To ima veze sa temperamentnom i kolike zivce imas.

Tebi mora da bude jasno da moras da sacekas red koliki god on bio,ako ti ne odgovara okrenes se i odes na drugu kasu .

Да, то би било разумно. Понекад сам стварно таква и онда се осећам као неко други - мирна, хладна и промишљена.

Back