Nezamislivo nama je dubok a ima raznih zivotinja od kojih su neke za zaobilazenje (otrovne ili opasne na neki drugi nacin za nas).
Kazu da suocavanje sa strahovima cini da isti nestanu te eto teme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se davio dva tri puta u Dunavu a jednom ga preplivam '94. kad nisu isli brodovi zbog sankcija. Ebeno mnogo kad se covek daviMalo čega se ne plašim ali vode i te kako, ne samo u okeanu već i u rijekama, jezerima. Iako sam plivač (ne baš neki) ne idem u dublje vode.. mnogo loše iskustvo sam nekad doživio i to se ne može lako zaboraviti.
Преврнем кајак četverac u januaru na Dunavu, za opkladu. Morao sam da plivam.Ja sam se davio dva tri puta u Dunavu a jednom ga preplivam '94. kad nisu isli brodovi zbog sankcija. Ebeno mnogo kad se covek davi
De nebitno kad postane tamno plava, pikac brate sestro.Bitno je da je donekle prozirna voda da se vidi nešto, dubina je potpuno nebitna. Isto je i 100 m i 10 m i 2,1 m.
Meni bi bila samo bitna tehnička podrška.Da me upozore na ajkule naprimer , tako neki letaliti i da budu tu blizu zanedajbože. I da je prozirna voda donekle. Ne znam ja sam plivala petnaestak metara dubine , ali je more i vidi se. Inače mogu me spustiti u sred okeana tako mi se čini. Ne znam, nisam nikad plivala u okeanu.De nebitno kad postane tamno plava, pikac brate sestro.Pre bi skočio sa planine nego da plivam u duboko.
Мало даље није баш прозирна као код обале, добије тамно плаву боју и хладнија је. Самим тим мени се јавља да ћу баш ја бити тај кога ће нешто из дубине да сунети по ногама. Џаба чамац, фрка тешко описива. десило ми се да ме нешто око 100м од обале ударило у леђа а да нисам провалио шта је, што ме бацило у манију. Фалила ми секунда да трчим по води као оне бубе, колико сам брзо пливао.Meni bi bila samo bitna tehnička podrška.Da me upozore na ajkule naprimer , tako neki letaliti i da budu tu blizu zanedajbože. I da je prozirna voda donekle. Ne znam ja sam plivala petnaestak metara dubine , ali je more i vidi se. Inače mogu me spustiti u sred okeana tako mi se čini. Ne znam, nisam nikad plivala u okeanu.
Ribice udaraju tako. Ne zaebavam se. Ko kamen da te udari , ako je bilo tako.Мало даље није баш прозирна као код обале, добије тамно плаву боју и хладнија је. Самим тим мени се јавља да ћу баш ја бити тај кога ће нешто из дубине да сунети по ногама. Џаба чамац, фрка тешко описива. десило ми се да ме нешто око 100м од обале ударило у леђа а да нисам провалио шта је, што ме бацило у манију. Фалила ми секунда да трчим по води као оне бубе, колико сам брзо пливао.
Солидно ме опичило. Премро сам, поготово што нисам видео шта је.Ribice udaraju tako. Ne zaebavam se. Ko kamen da te udari , ako je bilo tako.
Što si išao toliko daleko od obale? Pa ni ja se ne podnosim iako sam virtuoz u vodi i stvarno više ne mogu jurim onoga ko je sa mnom.Солидно ме опичило. Премро сам, поготово што нисам видео шта је.
a kad stanes odes do sledeceg sela?Ja sam naučila da plivam u hladnoj brzoj planinskoj reci sa 6-7 godina. Plivaš samo uzvodno zapravo u mestu.
Grada Sredoje , grada. To su ti gradovi u Srbiji koji za VAS u Beogradu ne postoje na mapi. Živela decentralizacija , živio drug...a kad stanes odes do sledeceg sela?![]()
Лјуди на обали ми били као шибице, сигурно је било толико. Што сам ишао? Да се самотестирам, урчење народски речено. Малолетно урчење.Što si išao toliko daleko od obale? Pa ni ja se ne podnosim iako sam virtuoz u vodi i stvarno više ne mogu jurim onoga ko je sa mnom.
Zapravo slabo ocenjujem te razdaljine. Kažeš mi sto metara ko da si mi reko sto jagoda eto toliko je meni jasno.
Epa to. Ljudi zapucaju pa ono...ja sam kao dete preplivavala jezero totalno bezmozgaЛјуди на обали ми били као шибице, сигурно је било толико. Што сам ишао? Да се самотестирам, урчење народски речено. Малолетно урчење.