Koliko se mi na forumu poznajemo?

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sasha85:
Hm... Ocigledno je da se zezam... Inace ne bi stojali tu :P :wink: a ti se za moj posao moderatora ne brini,radim ga ja dobro... Sad sam vas pustila da se "izduvate"... Ali zato ovo vise nece da se ponovi...

"izduvavam" ?????? ...... pa dobro, necu vishe nikad da se "izduvavam" poshto je ochito svaki sukob neko "izduvavanje" i vec sam navikao da sam kompleksash, majmun, zaostao, ovaj ili onaj. mislim, poshto se "izduvavam" ......

Keeper:
Sasha85:
Hm... Ocigledno je da se zezam... Inace ne bi stojali tu :P :wink: a ti se za moj posao moderatora ne brini,radim ga ja dobro... Sad sam vas pustila da se "izduvate"... Ali zato ovo vise nece da se ponovi...

"izduvavam" ?????? ...... pa dobro, necu vishe nikad da se "izduvavam" poshto je ochito svaki sukob neko "izduvavanje" i vec sam navikao da sam kompleksash, majmun, zaostao, ovaj ili onaj. mislim, poshto se "izduvavam" ......
a sto je izduvati pod navodnike? :?

Keeper:
Sasha85:

Pomenula je i mene!Znaci nisi sam! :?

Miss_worms:
Keeper:
Sasha85:

Pomenula je i mene!Znaci nisi sam! :?
pa ja ne vidim da je tu nista lose sto vas je pomenula :?

To sam rekla zbog onog tvog da se nisi dugo svadjao i da zelis da se svadjas... Ali nebitno... Izvini ako smo se pogresno razumeli,nisam mislila nista lose....
Nisam htela nikog da uvredim,ponavljam... Samo sam morala da vas opomenem... Poceli ste da se vredjate (mislim konktetno na Miss_Worms) a to ne dozvoljavam...
Nebitno.......
Inace,ja sam podigla ovu temu zbog Milice... A vidim da je to bila prava glupost...
Ostavicu je jos neko vreme,posle toga cu je lockovati... Koliko vidim,ova tema samo sluzi za svadju...

neven2:
znate,vi ste ovu temu pomesali sa "ko je najveci namcor na forumu" pa ako sam ja prekinuo da se svadjam mozete i vi.ovo je bas fina tema :D
Slazem se, ova tema stvarno pocinje da lici na "ko je najveci namcor na forumu", kao i na "ko je najveca svadjalica na forumu".
Samo se bezveze svi vredjate... Uostalom niko nema prava da komentarise nekog koga poznaje samo preko foruma.
Dobra je bila sama ideja ove teme, ali sada svi pricaju nesto drugo...
:roll:

Sasha85:
To sam rekla zbog onog tvog da se nisi dugo svadjao i da zelis da se svadjas... Ali nebitno... Izvini ako smo se pogresno razumeli,nisam mislila nista lose....
Nisam htela nikog da uvredim,ponavljam... Samo sam morala da vas opomenem... Poceli ste da se vredjate (mislim konktetno na Miss_Worms) a to ne dozvoljavam...
Nebitno.......
Inace,ja sam podigla ovu temu zbog Milice... A vidim da je to bila prava glupost...
Ostavicu je jos neko vreme,posle toga cu je lockovati... Koliko vidim,ova tema samo sluzi za svadju...
Volela bih da znam zbog cega"konkretno na Miss_Worms" sta JA to radim a drugi ne(mislim konkretno na Keepera). :idea:

A da se ovo ne bi nastavilo na dalje... Tj. ovo glupo prepriranje,temu cu lockovati... A ako neko ima primedbe neka mi slobodno posalje PP,sve cu mu objasniti... Ili neka napise primedbe u "obavezno procitati"...
Nadam se da nisam nikog uvredila... Niti sam imala nameru to da uradim...
Lock!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back