koliko se lazemo?

• Začetnik teme Začetnik teme one
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vanilla:
DICESNACIVAKUKOJA:
Vanilla:
ma mudrica mala... primetih da ima fantastichne postove!
pa sto se ondak ne oglasis na tu i tamo neku temu..nego se pravis vazan sto si *domaci* a ja nova pa te valjda blam? Al' da ne LAZES! :roll:

blam me je!

ne lazem keve mi!

picola stroia de grande amore[/quote

ne mari...neces mi faliti, par pastuva i treba poslati nazad na LIVADU!

Jandrla:
DICESNACIVAKUKOJA:
Jandrla:
Besan sam! Ako lazem...dabogda se odmah disconnect-oFo!

DISCONNECTED! :wink:
Tako lepo besnis da prosto osecam potrebu da te *ocepim*, ako lazem dabogda opet upotrebila CAPS LOCK!
trt...
:wink:

OFo je tako diFno...Al' bi ja tebe *zacepioooooooooo*.... :wink:
Da ne lazes, OMA bi se ponudila...ovako. kuku mene zamnom! :wink:

ja sam toliko lagao...
da su mi jednom tako porasli nokti...
da sam morao da ih obmotavam oko ruku..i nogu...i glave...i moje zgrade...tamo gde zziFim...i..eno i dan danas...komshije ne mogu da otvore prozore...
i tako sam ishchupao nokte...pa sad lakshe tipkam...
zato sam ja na forumu...a ne da bi recimo...nasho neku cupi i to...jednostavno...volim da se droozeem...ono ovo...volim sve shto vole mladi...pa i stari...pda!...ali nije bitno to...bitno je ...da ne valja lagati...jer eto...desi se neshto..pa ondaK...kazzesh...ma ebesh sve...vazzno je zdravlje...kupish recimo plac...neki ono...10ar-i...ko ovaj moj na aFali...pa odesh ono...fikendom...gajish mucelone...i zaliFash tretake...pa ide ono...gura se ...ebga...dishesh sFezz vazduh...pijuckash neke zzestine...mrsish li mrsish...kresnesh kozicu ... oplefish komshinicu...i to...
e sad...shto ja to..ne kontam...doshlo...ono...choek...otvori dushu...i ne mozz to..ajd na 3 4 sad...nego kad dusha otje van...efo recimo sad...drzzim se rukama sa grudi...i ne dam joj da izadje cela...i tipkam li tipkam...ali chiiiimeeeee...ne znam...sama tastatura od sebe..sama za sebe...otvorila se i ona...

maaaaaaaaaa
nema lazzi
nema prevara...
znaaaate li za onu staru...
baba mi prodala...
"Zaklela se zemlja Raju...da se sve tajne znaju"

ebteseparastite i ne lazzite!

DICESNACIVAKUKOJA:
Jandrla:
DICESNACIVAKUKOJA:
Jandrla:

Tako lepo besnis da prosto osecam potrebu da te *ocepim*, ako lazem dabogda opet upotrebila CAPS LOCK!
trt...

Digo mi se...Pa lazem li lazem... :wink:

Jandrla:
DICESNACIVAKUKOJA:
Jandrla:
DICESNACIVAKUKOJA:
Jandrla:

trt...

Digo mi se...Pa lazem li lazem... :wink:

Mogu li ondak da okacim moj zimski kaput na njega? :wink:

oxi:
ja sam toliko lagao...
da su mi jednom tako porasli nokti...
da sam morao da ih obmotavam oko ruku..i nogu...i glave...i moje zgrade...tamo gde zziFim...i..eno i dan danas...komshije ne mogu da otvore prozore...
i tako sam ishchupao nokte...pa sad lakshe tipkam...
zato sam ja na forumu...a ne da bi recimo...nasho neku cupi i to...jednostavno...volim da se droozeem...ono ovo...volim sve shto vole mladi...pa i stari...pda!...ali nije bitno to...bitno je ...da ne valja lagati...jer eto...desi se neshto..pa ondaK...kazzesh...ma ebesh sve...vazzno je zdravlje...kupish recimo plac...neki ono...10ar-i...ko ovaj moj na aFali...pa odesh ono...fikendom...gajish mucelone...i zaliFash tretake...pa ide ono...gura se ...ebga...dishesh sFezz vazduh...pijuckash neke zzestine...mrsish li mrsish...kresnesh kozicu ... oplefish komshinicu...i to...
e sad...shto ja to..ne kontam...doshlo...ono...choek...otvori dushu...i ne mozz to..ajd na 3 4 sad...nego kad dusha otje van...efo recimo sad...drzzim se rukama sa grudi...i ne dam joj da izadje cela...i tipkam li tipkam...ali chiiiimeeeee...ne znam...sama tastatura od sebe..sama za sebe...otvorila se i ona...

maaaaaaaaaa
nema lazzi
nema prevara...
znaaaate li za onu staru...
baba mi prodala...
"Zaklela se zemlja Raju...da se sve tajne znaju"

ebteseparastite i ne lazzite!
OVO cu da ikopiram, pa da umnozim u milion primeraka, pa da kupim helikopter, pa da odem u vojnu akademiju, pa postanem pilot, pa onda udjem u 'nj i bacam kao letke...nek vidi narod, nek cuje narod...ziveo tvorac ove rapsodije od teksta... :roll:

Kome mnogo poraste nos od laganja nece moci da pridje ekranu pa ce morati da nosi naocare, sve vece i vece dioptrije jer ce nos neprestano da raste.Dakle, ako se zateknete da vam je stolica kod vrata, a monitor na suprotnom zidu...

Back