Koliko se dajete?

Trošim se maksimalno u svemu, zapravo tako se obnavljam. Sve emocije izlaze iz mene, neki me smatraju histeričnom i previše napadnom, dok drugi - slični meni, smatraju da je samo otvoreno i iskreno ispravno. Moja energija je neiscrpna, zato što uzimam koliko i dajem. Sve ili ništa i to je to. Što se tiče veza sa muškarcima, većina beži od mene takve. Oni retki koji me šacnu, love me do kraja, neumorno i bez zadrške. Jer kapiraju da samo to i priznajem, polovično odmah odbacujem. :cool:

Pre veze, u toku veze, posle veze? U krevetu, na ulici, na poslu, u starackom domu dok igrate Bingo? Koliko se dajete?

I kada se ne dajete, zasto to radite? Jer se plasite da se time ne otvorite previse? Jer se plasite povredjivanja? Jer vas sve to ne interesuje previse, tj. sebicna ste dupeta koja vole da primaju, a ne da daju?:think: Jer ste u fazonu da se treba davati samo deci i nikom vise? :think:

imala sam tripove od povredjenosti i strah da ako malo budem davala bicu manje povredjena
a onda sam shvatila da se tako jos gore osecam jer se nisam iskazala i izrazila do kraja
i sad sam samo opustenija
uvek i u svaki odnos ulazem maksimum svega, ako mi je stalo da to nesto traje
i drugacije ne umem
a i necu
pa i ako sam povredjena, sta je tu je, ja sam bez trunke grize savesti

Dajem se
Zivot je suvo sranje ako se stitis od svega i od svega strahujes
Jedino gde sam malo zakocila i gde ne dozvoljavam sebi da se dajem vise nego sto je potrebno je posao, jer se to na poslu nikada ne ceni dovoljno
U ostalim sferama zivota se dajem, ne stedim sebe, i ne zalim

Pre veze, u toku veze, posle veze? U krevetu, na ulici, na poslu, u starackom domu dok igrate Bingo? Koliko se dajete?

I kada se ne dajete, zasto to radite? Jer se plasite da se time ne otvorite previse? Jer se plasite povredjivanja? Jer vas sve to ne interesuje previse, tj. sebicna ste dupeta koja vole da primaju, a ne da daju?:think: Jer ste u fazonu da se treba davati samo deci i nikom vise? :think:
dajem se dovoljno
a pitanje si postavio ko da ti ne bi prijali drugačiji odgovori od davanja, koje se u kriminalistici (a možda i u psihologiji, nisam siguran) naziva "navodeće"...

svima po zasluzi
uglavnom , preterujem :aha: mogla bih malo i da poštedim sebe

Verujem da se ljudi daju maskimalno kada vole (partneru, deci, prijateljima...), a sad što neki ljudi prosto ne znaju da vole... paaa to je već neka šesta tema. I to nebitna.

Msm, koga bre briga više za sebična dupeta, Kamilice? Nebitni ljudi, nebitna tema... Može lock? :lol:

:heart:

Verujem da se ljudi daju maskimalno kada vole (partneru, deci, prijateljima...), a sad što neki ljudi prosto ne znaju da vole... paaa to je već neka šesta tema. I to nebitna.

Msm, koga bre briga više za sebična dupeta, Kamilice? Nebitni ljudi, nebitna tema... Može lock? :lol:

:heart:

Većina zna da voli, a to što ne vole nas, ne znači da su sebični, mada je i to je šesta tema.:heart:

Uuuuuuhuhuhuhu, mogla je ovo biti dobra prozivka da je istina, ali nije. :flert:

Ne znam do kakvih si istina ti dolazila, ali ja ne mislim da su ljudi sebični kad su obuzeti ljubavlju. Ljubav je kao kašalj, ne možeš je sakriti. Samo je stvar u tome da li postoji potreba za ljubavlju, da li ljubav postoji, da li su ljudi spremni da je prime, i da li se ljubav na pravi način daje.

Ne znam do kakvih si istina ti dolazila, ali ja ne mislim da su ljudi sebični kad su obuzeti ljubavlju. Ljubav je kao kašalj, ne možeš je sakriti. Samo je stvar u tome da li postoji potreba za ljubavlju, da li ljubav postoji, da li su ljudi spremni da je prime, i da li se ljubav na pravi način daje.

Slažem se. Samo kažem da se ljudi sve manje prepuštaju. Msm kad vole-vole, sve je to ok, ali kao da se to sve ređe dešava. Ljudi danas iz pogrešnih razloga ulaze u veze. Postali su proračunati, sebični... kontam da je Kami na to mislio, a možda i ne kontam, šta znam.

Nisam baš zadovoljna (lolčina) sa onim što vidim u svojoj okolini, mislim jelte na ljubavne parove, na brakove (koji se i dalje tako zovu, a pojma nemam zašto, ne deluju mi tako)...

Možda je do mene. Možda je svima divno, a ja ne vidim, ne umem. :(

Slažem se. Samo kažem da se ljudi sve manje prepuštaju. Msm kad vole-vole, sve je to ok, ali kao da se to sve ređe dešava. Ljudi danas iz pogrešnih razloga ulaze u veze. Postali su proračunati, sebični... kontam da je Kami na to mislio, a možda i ne kontam, šta znam.

Nisam baš zadovoljna (lolčina) sa onim što vidim u svojoj okolini, mislim jelte na ljubavne parove, na brakove (koji se i dalje tako zovu, a pojma nemam zašto, ne deluju mi tako)...

Možda je do mene. Možda je svima divno, a ja ne vidim, ne umem. :(

Dobro si zapazila...nije do tebe.
A o uzrocima, kako, zasto itd. me mrzi sad da pisem. Igraju tu razni faktori ulogu...psihologija, drustvene norme i drustveno uredjenje u generali (koji su to nama nametnuti ideali itd.), medjuljudski odnosi i kako isti funkcionisu kada se vec navedene stvari uzmu u obzir itd. itd. Zanimljiva, ali dosta teska tema...

Back