summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
Sam naslov teme sve govori Da li se uopšte molite i koliko često to radite?Ja se ne molim svaki dan, sem u extremnim situacijama...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam naslov teme sve govori Da li se uopšte molite i koliko često to radite?Ja se ne molim svaki dan, sem u extremnim situacijama...
Svakog dana, 2 x dnevno (ujutro i navečer)
kome?
moraš da preciziraš jer je Zazi uneo zabunu...
Molim se 2 x dnevno Gospodu našem ISUSU HRISTU...
Jesi sada zdovoljna..
A, svako veče pročitam i molitvu mojim svecima zaštitnicima..
I ja sam odgovrio isto kao on.Mozhete da pogodite kako sam odgovorio ....
A što misliš da nismo?Bulletdodger, Caliburn, dr Steve, Electric eXecutor, jelena=t, kojica, Zazijavalo
ајд мало да будете искрени
Bulletdodger, Caliburn, dr Steve, Electric eXecutor, jelena=t, kojica, Zazijavalo
e slaba ti vajda ondak...
Bulletdodger, Caliburn, dr Steve, Electric eXecutor, jelena=t, kojica, Zazijavalo
Jeste, jednom sam se molio kad sam bio mali kad je kevi puko cir, a to je bilo odavno, bio sam mnogo mali i tada sam verovao u zubni vilu takodje.
A što misliš da nismo?
Pa kome ja da se molim?
Iskreno , nikad se nisam molio , ali sam se vishe puta prekstio , pre svega iz uchtivosti , mislim otici u posetu nekoj crkvi na ekskurziji a tamo stojati ko poparen dok se svi krste i ljube ikone je malo glupo , i taj(te) manastir(e) koji je(su) nechiji dom pa monahe koje zhive u njemu mogu da isposhtujem i prekrstim se , iako nisam vernik .
лепо од тебе, поштујеш, међутим моја теорија је да не постоји човек који се није помолио или да није помислио на вишу силу (Бога)
лепо од тебе, поштујеш, међутим моја теорија је да не постоји човек који се није помолио или да није помислио на вишу силу (Бога)
Pa čitaj šta je napisano! Kud ćeš iskrenije od toga?
e ček, ček..па молио си се у екстремним случајевима (сигурно).
барем си у посту могао да наведеш да ти се то једном десило, можеш и на шаљив начин као што умеш.
па молио си се у екстремним случајевима (сигурно).
барем си у посту могао да наведеш да ти се то једном десило, можеш и на шаљив начин као што умеш.