petunija_love
Veoma poznat
- Poruka
- 11.791
ste izdržale /kalkulisale/ bile snebivljive/ šta god..do prvog sexa sa čovekom u obličju muža ili sadašnjeg dečka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan dan![]()
ste izdržale /kalkulisale/ bile snebivljive/ šta god..do prvog sexa sa čovekom u obličju muža ili sadašnjeg dečka?
Dovoljno![]()
jedan dan![]()
I pose kazu mi lake zenske nikad se udati necemo, masala ala ne znaju znanje
![]()
...sad znam zašto meklica ne voli kokice...
...sad nešto razmišljam u vezi teme... ja sam se baš načekao u životu...![]()
Ma je li se pojavio Godo na kraju?![]()
...aleluja, bar neko....jok... pojavilo se ženče...![]()
nemojte da se kokate na mojoj temi..ako odgovor na pitanje ne znate..usled alchamjera ili raznoraznih derivata..
odgovor koji krasi osobu koja se stidi soptvene odluke..hvala.
to je metlo bila i ostala fatalna privlacnost. izasli uvece, setali po gradu, kupili kokice, on me nesto gadjao kokicama, a meni iste upadale u deholte. odosmo kao da gledamo film kod njega, vise se ne secam ni koji film je bio. mislim da je bila neka naucna fantastika
ostalo je istorija![]()
Smatram da strast treba zgrabiti odmah! Nisam tip kod kog zelja raste sa iscekivanjem. Ako dodje do nasnivanja i natezanja, kao ima nesto a nikako da se desi, proci ce me, takva sam.
zavisi sta je u pitanju, procentualno, ako se pojebes odma ta veza ili brak nece dugo trajati. zbog same veze bolje je ne pojebati odma.
e sad, ako neko nije materijal za to onda jebati odma, sto da ne
- - - - - - - - - -
zene koje se jebu odma nisu pogodan materijal za vezu, jer ako su se pljusnule sa tobom, pljusnuce se i sa drugim. to su ljudi koji ne mogu upravljati svojim unutrasnjim impulsima.
paz da ti ne poverujemo..