speedball_2006
Početnik
- Poruka
- 49
ja sam majstor u propustanju sansi,ustvari ja jos nista nisam iskoristio u zivotu a da to bude dobro po mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kojote:Živo me zanima... da li još uvek ovako efektno mlataraš vatrom u svom stomaku?...
kupačice moja ...
![]()
Zašto ne bi ste probali ? Naravno pod uslovom da si i ti njoj ynacio nesto u toj platonskoj vezi. Napravi neku romantičnu situaciju i bar saznaj na čemu si, ako ništa drugo. Držim ti palčeve da se ipak rodi ljubav obostrana.slobce:Ne znam da li ste pretresli ovakav slucaj ali mislim da je to zanimljivo za diskusiju.
Zivot me je doveo u sledecu situaciju. Bio sam sa devojkom 8 godina, vise nismo zajedno zbog toga sto nasa veza nije mogla vise da se razvija. Dok sam bio sa njom upoznao sam drugu sjajnu devojku, prelepu i divnu osobu, mnogo mi se dopala ali izmedju nas nije bilo nista osim sjajnog prijateljstva i, ako smem da kazem, platonske ljubavi. Nismo ostali u kontaktu jer nisam hteo da unistim ono sto smo imali kao prijatelji a veza u koju bi usli ne bi trajala zbog komplikovane situacije.
Sada su okolnosti drugacije, oboje smo slobodni. Kakva su vasa iskustva? Da li je moguce da nesto tako ponovo zazivi?
E, jes vala...devojka u krizi:P.S. "Ili jesi u krizi ili nisi devojka"![]()
kojote:Sneki, uhvati i čvrsto drži i mene za...
![]()