Dakle,naziv teme sve govori.
Koliko radite na sebi?
Ne mislim na svom fizickom izgledu,to me ne zanima,vec koliko radite na svojoj licnosti?Na njenom razvijanju,na svom sazrevanju?
Da li ,kada uocite neku svoju manu,radite na tome da je ispravite?
I koliko uopste na sve to uticu drugi ljudi-vasi drugovi, prijatelji,porodica,okolina?
Koliko ste spremni da se menjate(na bolje),i da se menjate zarad drugih,da biste se uklopili negde ?
ne razmisljam puno o tome, vec mislim da to dolazi nekako spontano
trudim se da sto vise pomognem, da saslusam, da popricam, da zabavim osobe sa kojima sam jako dobra ili prisna, koji su svojim postupcima dokazali da (ja) mogu imati izvesno poverenje u njih.
sa druge strane:
na taj nacin sticem nova poznanstva, prijateljstva, iz kojih se npr. mozda moze izroditi ljubav, ko zna

i ucim od drugih ljudi, i sama ucim kako da se snadjem u odredjenoj situaciji itd.
ne trudim se da budem savrsena osoba
ali kada je mana ocigledna i vidno smeta mojoj okolini, naravno da cu se truditi da je ispravim
i ne menjam se zarad drugih i da bih se uklopila u sredinu, volim da sam prirodna, i mislim da se bas takva dopadam ljudima
kako je navedena, cini mi se da je ova tema za osobe koje jos nisu izgradile svoju licnost, tj. za tinejdzere, mada, u sustini, mislim da svaki covek moze ispraviti neku manu u svojoj licnosti, bez obzira na uzrast