E sad, ne znam da li je ova tema vec obradjena ali mene zivo zanimaju jos necija iskustva... Dakle, koliko puta u toku noci, veceri? Mislim koliko puta je uobicajeno, normalno (ma sta to znacilo!)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko god zelis i zavisi od uzajamne zelje partnera ako sam poluzainteresovan onda me brzo prodje zelja a ako mi drzi paznju e to znaci dok nepadne plafon........ 8)Mimma:E sad, ne znam da li je ova tema vec obradjena ali mene zivo zanimaju jos necija iskustva... Dakle, koliko puta u toku noci, veceri? Mislim koliko puta je uobicajeno, normalno (ma sta to znacilo!)?
gulum:Mislim da i nije toliko bitno koliko puta,po meni je gotivnija stvar da to bude nešto što do tada nisi doživela/o,e sad koliko puta to je individualna stvar,ima ljudi drndaju celu noć jalovo!!!![]()
He, he, he..................... 8)guda:E pa sad detence - aj' ti sad lepo nazad u skolicu... ima tamo ucitelja i uciteljica... pa poradi malo na statistici... kasce ti se samo... :wink:![]()
![]()
![]()