Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.813
Колико пута се 7 може одузети од 777? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ај пробај поново.Jednom![]()
Neću jer mećeš zelene, ne igram se tako!Ај пробај поново.![]()
Ај пробај сад.Neću jer mećeš zelene, ne igram se tako!
Ja ću nastaviti naslov onako kako umijem...Ај пробај сад.![]()
Навукла те Ћера. Значи сад си то одузео и никад више? Ако сутра поновим питање биће: Не може, ја већ одузео јуче!Može samo jednom. Sledeće oduzimanje bi bilo od 770![]()
Навукла те Ћера. Значи сад си то одузео и никад више? Ако сутра поновим питање биће: Не може, ја већ одузео јуче!![]()
Сад кад си се већ вишеструко питао, очекујем и вишеструке одговоре.Hm, nikad neces prestajati da me iznenadjujes sa pitanjima...ovo mi opet deluje na tesko ali jednostavno...
Na ovo pitanje bih dao odgovor:
Zavisi na koji nacin se tumaci, to jest gleda zadato pitanjе, dosao sam do sledecih rezultata:
*Bukvalni odgovor
*Odgovor korisnjenjem prirodnih brojeva
*Odgovor koriscenjem negativnih brojeva
"Odgovor korisnjenja celih brojeva
Tako da mi ovo deluje na trik pitanje ali valjda sam neko ubo...![]()
![]()
Pa nije mama sisicu rodila, evo ide...Сад кад си се већ вишеструко питао, очекујем и вишеструке одговоре.
po dosadasnjoj diskusiji ima tri valjana odgovora:Колико пута се 7 може одузети од 777?![]()
Nemoj me zezas...Ja sam ovo pisao 20 minutaz ti me zajebo za minutno pisanje...po dosadasnjoj diskusiji ima tri valjana odgovora:
- bezbroj puta
- 111 puta
- jednom
znaci zadatak je namerno postavljen da bude trosmislen.![]()
Задатак није тросмислен.po dosadasnjoj diskusiji ima tri valjana odgovora:
- bezbroj puta
- 111 puta
- jednom
znaci zadatak je namerno postavljen da bude trosmislen.![]()
Nemoj me zezas...Ja sam ovo pisao 20 minutaz ti me zajebo za minutno pisanje...![]()
U bukvalnom smislu...hahahaha
Ти си одузимаоп, одузимао, одузимао... а онда се одузео!![]()
Него... да буде сликовитије... Ако стојадин има 4 точка, колико пута можеш скинути један точак с њега?Idemo ovako...
Bukvalni odgovor: jednom , jer kad jednom oduzmemo 7 od 777 dobijemo 770 i vise nemamo originalni broj
Korisnjenjem celih brojeva: mozemo beskonacno puta...
To je zato što u celim brojevima rezultat oduzimanja može postati negativan, ali proces oduzimanja može da se nastavi beskonačno u nedogled...
Koriscenjem prirodnih brojeva:
Koriscenjem природних бројева (kao sto su 1, 2, 3..), 7 se može oduzimati od 777 sve dok rezultat ostaje prirodan broj.
Dakle, u polju prirodnih brojeva, 7 se može oduzeti od 777 tačno 110 puta, Nakon 110. oduzimanja dobijamo, sto je još uvek prirodan broj. Nakon još jednog (111 broj) oduzimanja rezultat je 0 što nije prirodan broj.
I imamo koriscenjem neneprirodnih brojeva:
Korisnjecem neneprirodnih brojeva (koje uključuje 0 i sve negativne brojeve), 7 se može oduzimati od 777 beskonačno puta.
Razlog je taj što u ovom polju rezultat oduzimanja nije ograničen na pozitivne brojeve možemo nastaviti oduzimanje čak i kada rezultat postane nula ili negativan.
Oduzimanje se može nastaviti u negativnom smeru beskonačno. Dakle, broj puta kada se 7 može oduzeti od 777 po ovom smislu je beskonačan.
Nadam se da se nisam zeznuo negde... pa potrosim 20 minuta pisanja...![]()
![]()
U bukvalnom smislu, ako vulkanizer nije dobro uradio gumu, skinucu je beskonacno puta dok ne bude namestio...hahahahНего... да буде сликовитије... Ако стојадин има 4 точка, колико пута можеш скинути један точак с њега?![]()
И послије кажу шта ће нам математика, коме то треба у животу?U bukvalnom smislu, ako vulkanizer nije dobro uradio gumu, skinucu je beskonacno puta dok ne bude namestio...hahahah
777 - 7 = 770
777 - 7 = Не може, већ сам одузео!
![]()
Признај ти да још једном ниси у праву. Нећу ником рећи.E do mojega, kad bi to moglo tako...
Priznaj da si na kvarno dodao 7 iako to nigde nije navedeno u zadatku![]()