Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.923
Колико пута се 7 може одузети од 777?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ај пробај поново.Jednom
Neću jer mećeš zelene, ne igram se tako!Ај пробај поново.
Ај пробај сад.Neću jer mećeš zelene, ne igram se tako!
Ja ću nastaviti naslov onako kako umijem...Ај пробај сад.
Навукла те Ћера. Значи сад си то одузео и никад више? Ако сутра поновим питање биће: Не може, ја већ одузео јуче!Može samo jednom. Sledeće oduzimanje bi bilo od 770
Навукла те Ћера. Значи сад си то одузео и никад више? Ако сутра поновим питање биће: Не може, ја већ одузео јуче!
Сад кад си се већ вишеструко питао, очекујем и вишеструке одговоре.Hm, nikad neces prestajati da me iznenadjujes sa pitanjima... ovo mi opet deluje na tesko ali jednostavno...
Na ovo pitanje bih dao odgovor:
Zavisi na koji nacin se tumaci, to jest gleda zadato pitanjе, dosao sam do sledecih rezultata:
*Bukvalni odgovor
*Odgovor korisnjenjem prirodnih brojeva
*Odgovor koriscenjem negativnih brojeva
"Odgovor korisnjenja celih brojeva
Tako da mi ovo deluje na trik pitanje ali valjda sam neko ubo...
Pa nije mama sisicu rodila, evo ide...Сад кад си се већ вишеструко питао, очекујем и вишеструке одговоре.
po dosadasnjoj diskusiji ima tri valjana odgovora:Колико пута се 7 може одузети од 777?
Nemoj me zezas...Ja sam ovo pisao 20 minutaz ti me zajebo za minutno pisanje...po dosadasnjoj diskusiji ima tri valjana odgovora:
- bezbroj puta
- 111 puta
- jednom
znaci zadatak je namerno postavljen da bude trosmislen.
Задатак није тросмислен.po dosadasnjoj diskusiji ima tri valjana odgovora:
- bezbroj puta
- 111 puta
- jednom
znaci zadatak je namerno postavljen da bude trosmislen.
Nemoj me zezas...Ja sam ovo pisao 20 minutaz ti me zajebo za minutno pisanje...
U bukvalnom smislu...hahahaha
Ти си одузимаоп, одузимао, одузимао... а онда се одузео!
Него... да буде сликовитије... Ако стојадин има 4 точка, колико пута можеш скинути један точак с њега?Idemo ovako...
Bukvalni odgovor: jednom , jer kad jednom oduzmemo 7 od 777 dobijemo 770 i vise nemamo originalni broj
Korisnjenjem celih brojeva: mozemo beskonacno puta...
To je zato što u celim brojevima rezultat oduzimanja može postati negativan, ali proces oduzimanja može da se nastavi beskonačno u nedogled...
Koriscenjem prirodnih brojeva:
Koriscenjem природних бројева (kao sto su 1, 2, 3..), 7 se može oduzimati od 777 sve dok rezultat ostaje prirodan broj.
Dakle, u polju prirodnih brojeva, 7 se može oduzeti od 777 tačno 110 puta, Nakon 110. oduzimanja dobijamo, sto je još uvek prirodan broj. Nakon još jednog (111 broj) oduzimanja rezultat je 0 što nije prirodan broj.
I imamo koriscenjem neneprirodnih brojeva:
Korisnjecem neneprirodnih brojeva (koje uključuje 0 i sve negativne brojeve), 7 se može oduzimati od 777 beskonačno puta.
Razlog je taj što u ovom polju rezultat oduzimanja nije ograničen na pozitivne brojeve možemo nastaviti oduzimanje čak i kada rezultat postane nula ili negativan.
Oduzimanje se može nastaviti u negativnom smeru beskonačno. Dakle, broj puta kada se 7 može oduzeti od 777 po ovom smislu je beskonačan.
Nadam se da se nisam zeznuo negde... pa potrosim 20 minuta pisanja...
U bukvalnom smislu, ako vulkanizer nije dobro uradio gumu, skinucu je beskonacno puta dok ne bude namestio...hahahahНего... да буде сликовитије... Ако стојадин има 4 точка, колико пута можеш скинути један точак с њега?
И послије кажу шта ће нам математика, коме то треба у животу?U bukvalnom smislu, ako vulkanizer nije dobro uradio gumu, skinucu je beskonacno puta dok ne bude namestio...hahahah
777 - 7 = 770
777 - 7 = Не може, већ сам одузео!
Признај ти да још једном ниси у праву. Нећу ником рећи.E do mojega, kad bi to moglo tako...
Priznaj da si na kvarno dodao 7 iako to nigde nije navedeno u zadatku