koliko puta možete...

Au...vidim ovde bila velika rasprava sinoć..ali evo moram i ja da se umešam.
Kao prvo, ovu temu nisam postavio zato što mi je to ne znam koliko velik problem, nego se jednostavno pre nisam s tim sretao i zanimalo me je koliko je to uobičajeno, da čujem od vas žena iskustva, i da li si te vremenom menja. To mi uopšte nije veliki problem, a zašto? Zato što se to ne dešava baš tako često, najčešće svršavamo u istom momentu, a nekad i ja pre nje moram priznati. Žao mi je što sam u prvoj poruci napisao da me to iritira (jer su se neki uhvatili za tu reč), a nisam razmišljao koliko nju možda iritira kad ja svršim pre i samo padnem pored nje, a i to se desilo.
Još jednom moram da kažem da to nisu baš česte situacije, inače ja baš i nemam nekih primedbi na naš seksualni život, naprotiv.
Što se ovih suza tiče, jednom je i ona tako počela da plače dok je pokušavala da nastavi seks odmah nakon orgazma...uh baš sam se usrao tad. Rekla mi je da ne zna šta joj je, da su joj tako nekontrolisano nagrnule suze i da ne može da odredi što...rekla mi je da možda zato što se oseća kao p.orno glumica koja može uvek, i kad joj ne prija, i kad ne oseća nikakvo zadovoljstvo....U svakom slučaju, kad sam je zagrlio odmah se smirila...
Ovih dana smo razgovarali na ovu temu (koju sam i ovde postavio) i dogovorili smo se na koji način ćemo da zadovoljimo jedan drugog, ako dođe do takve situacije. Jednostavno, moje prethodne su ulavnom bile kao Đura, koje su mogle odmah dalje i nisam se susretao sa drugačijima... Stvarno je sad bolje razumem. Hvala svima na porukama!

Happy-ca:
Ma bolje i da napravi pauzu nego da ti se zaplace posle orgazma (ne mislim na plac zbog bola,nego prorade hormoni,nabujaju emocije,znam par devojaka kojima se ovo desava,e to je uzas).

Ima onih koje se tresu i hvataju za grudi - kao da imaju napad. To je uzas zivi - "Sta da kazem njenom muzu, sta da kazem sudskom vestaku, sta da kazem hitnoj...?"!

Puno se pitanja nametne coveku u trenutku... :twisted:

Bad_Wolf:
Ima onih koje se tresu i hvataju za grudi - kao da imaju napad. To je uzas zivi - "Sta da kazem njenom muzu, sta da kazem sudskom vestaku, sta da kazem hitnoj...?"!

Puno se pitanja nametne coveku u trenutku... :twisted:

Ima jedna knjiga, cini mi se da se zove "Sutra , u boju, misli na mene"il tako nesto, jednog portugalskog pisca ...tu je obradjena ta tematika, pa , ako ti treba neka informacija vise- za nedajboze- procitaj ;)..ja nisam mogla da je procitam do kraja..

Back