Колико пута дневно се самозадовољавате

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Што смо старији, то све мање радимо. Или можда, то више радимо?

Када сам био момчић знао сам по 5,6 пута дневно и сваки пут би било врло мокро. Сада једном у пар дана.

Било је и периода по 2-3 недеље да га не доватим. А како стоје ствари код вас?

Ne stizem od obaveza jbg ,kasno me stigne umor samo neka da prazni jaja i top
Па онда ти ни не треба самозадовољство. Када ти већ нека девојчица прижа задовољство

Зашто радити нешто сам кад то може да ради неко други уместо тебе🤣

Anonimnost je kao nevinost, jednom kada je izgubiš ne možeš je dobiti natrag
То је скроз истина, али шта је боље? Бити анониман (код нас) и бити потпуно неинтересантан, још ако имаш код себе неке несигурности као ја, или бити познат па да те сви користе и девојке те мувају само јер су групи??

То је скроз истина, али шта је боље? Бити анониман (код нас) и бити потпуно неинтересантан, још ако имаш код себе неке несигурности као ја, или бити познат па да те сви користе и девојке те мувају само јер су групи??
Ne može te neko koristiti ako si svestan koje su im namere. Sugar daddies znaju da devojka hoće novac i provod, a on hoće žensku čim pukne prstima, njemu na raspolaganju za seks. Ako si tupav, onda će te iskoristiti :D

Ne može te neko koristiti ako si svestan koje su im namere. Sugar daddies znaju da devojka hoće novac i provod, a on hoće žensku čim pukne prstima, njemu na raspolaganju za seks. Ako si tupav, onda će te iskoristiti :D
Ја гала Богу мислим за себе да нисам тупав, те и мислим да не могу лако искористит. Но, имаш великих манипулатора којима не знаш шта хоће

Ја гала Богу мислим за себе да нисам тупав, те и мислим да не могу лако искористит. Но, имаш великих манипулатора којима не знаш шта хоће
Šta muškarac želi uopšte od zgodne žene ako ne želi vezu? :per:

Šta muškarac želi uopšte od zgodne žene ako ne želi vezu? :per:
Не жели сигурно другарство, мада има и тога? Ал гледај, дакле ако си згодна жена, свакога требаш да третираш као некога ко жели да флертује са тобом?

Мсм убеђен сам да тако данашње инста девојке размишљају. Само ме знам зашто поставе секси слике и сторије а када им одговориш комплиментом, оне тебе ни ме отворе.

Не жели сигурно другарство, мада има и тога? Ал гледај, дакле ако си згодна жена, свакога требаш да третираш као некога ко жели да флертује са тобом?

Мсм убеђен сам да тако данашње инста девојке размишљају. Само ме знам зашто поставе секси слике и сторије а када им одговориш комплиментом, оне тебе ни ме отворе.
Ne odgovore jer

1. Imaju previše udvarača
2. Poruka ti nije zanimljiva. Već su čule. Nisi originalan.

Ja mogu biti prijatelj samo sa udatom ženom, ali ako ima taj muški vibe. Ako je feminizirana, ne znam baš. Ali kad je neka udata meni se interesovanje gasi istog momenta.
Ajd ovako. Ideš ulicom, vidiš veoma zgodnu devojku, kratka suknjica, lepe noge, dobre obline.. Je li razmišljaš o prijateljstvu? :per:

Ne odgovore jer

1. Imaju previše udvarača
2. Poruka ti nije zanimljiva. Već su čule. Nisi originalan.

Ja mogu biti prijatelj samo sa udatom ženom, ali ako ima taj muški vibe. Ako je feminizirana, ne znam baš. Ali kad je neka udata meni se interesovanje gasi istog momenta.
Ajd ovako. Ideš ulicom, vidiš veoma zgodnu devojku, kratka suknjica, lepe noge, dobre obline.. Je li razmišljaš o prijateljstvu? :per:
Наравно да не размишљам о пријатељству. Мада мора прво бит пријатељства да би било после нечех вишег, бар ја тако мислим

А што се тиче оригиналности ја сам ти врло оригиналан. И пристојан сам, гледам да не буде непријатно. А истина је да на једну девојку имаш 20 удварача, на Инстаграму

Back