Koliko planirate da igrate video igrice?

Dokll

• Dok ne umrem

• Dok se ne ozenim/udam

• Uskoro

• Nesto drugo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dokle mi ne prsne ovaj hemoroid na guzici od sjedanja uz kompujter.
A nesto ne vjerujem da cu se tad stojeci igrat, isto bih radije lezao i gledao tv ili svirao gitaricu po malo...
A nesto gledam, penzioner gamer je super stvar. jeftino je, ne maltretira se familija, ne treba najnovija graficka kartica jer se i onako ne vidi razlika izmedju 640x480 i 1280x1024....

aj nemoj da k?n?as na usta kad ti bog dao du?e:hahaha:,a odgovori na moje pitanje,kako da predjem 2 i 3 path sola i venoma na ggx2,ocu justiceo story.odgovori!!!!!!!!!!ili kazi nesto pametno ili ne s?er?

Opet gresis ako je ovako kako ti kazes onda ja *****m na prsteXDHAHAHA po sto s njima pisemXDHAHA zaebavam se ja malo...a ovo za justice story neam blage nisam igrao igru.:D

dok ne crknem,mada i u raju,ako odem,ali sam dobar covek,pa cu ici,a jel neko moze da mi kaze kako da predjem 3 path u guilty gearu x2,solov i venomov,inace sam sve presao,a ocu justiceov story?
Za sol-a treba da prodjesh sva tri patha za dizzy (treba jedan ali se ne secam koji ali je zajeban pa nisam ja stigao). Za venoma ne znam , ali ima krsha walkthrough-a za GGx2.
Igra je zakon , shteta shto mi mnogo laguje na netu:(
Justice mozhesh da otvorish i na survival modu ili ako predjesh dovoljno onih misija.

Izgleda da ja necu josh dugo da pichim igrice , nekako mi vishe nisu interesantne , ranije sam igrao svaku shto izadje , sad samo proverene klasike i nove naslove koji izgledaju vredni igranja , ko zna , mozda prestanem da igram igrice , a pochnem da ih pravim. Vec vidim svoje ime u kreditsima sa Starcraft 4 i Diablo 5 :D

Izgleda da ja necu josh dugo da pichim igrice , nekako mi vishe nisu interesantne , ranije sam igrao svaku shto izadje , sad samo proverene klasike i nove naslove koji izgledaju vredni igranja , ko zna , mozda prestanem da igram igrice , a pochnem da ih pravim. Vec vidim svoje ime u kreditsima sa Starcraft 4 i Diablo 5 :D

ma sa kojim programom ces ih praviti?:D

Back