Deboth
Početnik
- Poruka
- 10
Ma dok neumremmmmm!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dok ne crknem,mada i u raju,ako odem,ali sam dobar covek,pa cu ici,a jel neko moze da mi kaze kako da predjem 3 path u guilty gearu x2,solov i venomov,inace sam sve presao,a ocu justiceov story?

napisao si za star wars battlefront 2 BEETLE FRONT 2

tako nesto se ne oprasta lako

,a odgovori na moje pitanje,kako da predjem 2 i 3 path sola i venoma na ggx2,ocu justiceo story.odgovori!!!!!!!!!!ili kazi nesto pametno ili ne s?er?aj nemoj da k?n?as na usta kad ti bog dao du?e,a odgovori na moje pitanje,kako da predjem 2 i 3 path sola i venoma na ggx2,ocu justiceo story.odgovori!!!!!!!!!!ili kazi nesto pametno ili ne s?er?
Za sol-a treba da prodjesh sva tri patha za dizzy (treba jedan ali se ne secam koji ali je zajeban pa nisam ja stigao). Za venoma ne znam , ali ima krsha walkthrough-a za GGx2.dok ne crknem,mada i u raju,ako odem,ali sam dobar covek,pa cu ici,a jel neko moze da mi kaze kako da predjem 3 path u guilty gearu x2,solov i venomov,inace sam sve presao,a ocu justiceov story?

Izgleda da ja necu josh dugo da pichim igrice , nekako mi vishe nisu interesantne , ranije sam igrao svaku shto izadje , sad samo proverene klasike i nove naslove koji izgledaju vredni igranja , ko zna , mozda prestanem da igram igrice , a pochnem da ih pravim. Vec vidim svoje ime u kreditsima sa Starcraft 4 i Diablo 5![]()
ma sa kojim programom ces ih praviti?![]()

Imas ti jos da ucis
Ne pravi se to kao animacija![]()

U mom smeru u shkoli se uchi rad u C++ma sa kojim programom ces ih praviti?![]()
lol ovo pitanje cesto postavljam sebi, ali posto cu se zaposliti za blizzard jednog dana igracu do kraja zivota![]()