gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...daleko sam...![]()
Које су друге две?ma iam ih tri, ne jednu...
...al nemo nikome da pričaš...
Da li mislite da su online "poznanstva" (sheme i kombinacije) preneshena u stvaran svet neshto loshe i asocijalno? Plashite li se da se skontate preko facebook / myspace / foruma i tome slichno i pronalazite nove ljubavi iskljucivo preko druga / drugarice ili po kafanama?
Ех, шта да ти кажем. Кад неко нема среће, нема.pa da sam im reko da iam lift u kuću, poverovali bi mi...i stalno bi mi pominjali kako ja iam kuću s lift, a ovako kennjam kako sam siroma...misim...
...znaš...imao sam nameru da ovde nešto uhvatim sa strane, neki švaleraj ovo ono...al eno pre neki dan BJ a danas evo i Oki su mi ga znaš kako fino omakle i javno obznanile i sad su mi srušile sve planove i osujetile sve moje namere vezano za ogrebanje za neobaveznu nošku...
...misim....brate...![]()
aj sad lepo obriši taj post...![]()
![]()
![]()
Gledam ovo anketu i kontam kako sam jedini retard koji je zamalo neshto uradio...c,c,c...
bejashe to prije par godina...trebala sam svoj odmor u BGD-u krajnje podlo da iskoristim [a kao ishla za fakultet da se raspitam =)]....pa sam imala neke 3-4 sheme...aliiii medjutim....s*eba mi se smjeshtaj,pa sve ode u tri lepe...bzze....zanimljivih bi to 7 dana bilo...
ko ne proba forumsku bol nema pojma sta je zivot.....on line.....
ko ne proba forumsku bol nema pojma sta je zivot.....on line.....