Koliko online zechica /zekana ste priveli (turili u veru)

Koliko zena / muskaraca ste imali iz virtuelnog u realnom svetu?

• Ukupno glasova
    17
  • Anketa je zatvorena .
pa da sam im reko da iam lift u kuću, poverovali bi mi...i stalno bi mi pominjali kako ja iam kuću s lift, a ovako kennjam kako sam siroma...misim...:dash:

...znaš...imao sam nameru da ovde nešto uhvatim sa strane, neki švaleraj ovo ono...al eno pre neki dan BJ a danas evo i Oki su mi ga znaš kako fino omakle i javno obznanile i sad su mi srušile sve planove i osujetile sve moje namere vezano za ogrebanje za neobaveznu snošku...
...misim....brate...:lol:

Poslednja izmena:
Da li mislite da su online "poznanstva" (sheme i kombinacije) preneshena u stvaran svet neshto loshe i asocijalno? Plashite li se da se skontate preko facebook / myspace / foruma i tome slichno i pronalazite nove ljubavi iskljucivo preko druga / drugarice ili po kafanama?

Gledam ovo anketu i kontam kako sam jedini retard koji je zamalo neshto uradio...c,c,c...

bejashe to prije par godina...trebala sam svoj odmor u BGD-u krajnje podlo da iskoristim [a kao ishla za fakultet da se raspitam =)]....pa sam imala neke 3-4 sheme...aliiii medjutim....s*eba mi se smjeshtaj,pa sve ode u tri lepe...:confused: bzze....zanimljivih bi to 7 dana bilo...

pa da sam im reko da iam lift u kuću, poverovali bi mi...i stalno bi mi pominjali kako ja iam kuću s lift, a ovako kennjam kako sam siroma...misim...:dash:

...znaš...imao sam nameru da ovde nešto uhvatim sa strane, neki švaleraj ovo ono...al eno pre neki dan BJ a danas evo i Oki su mi ga znaš kako fino omakle i javno obznanile i sad su mi srušile sve planove i osujetile sve moje namere vezano za ogrebanje za neobaveznu nošku...
...misim....brate...:lol:
Ех, шта да ти кажем. Кад неко нема среће, нема. :(

Gledam ovo anketu i kontam kako sam jedini retard koji je zamalo neshto uradio...c,c,c...

bejashe to prije par godina...trebala sam svoj odmor u BGD-u krajnje podlo da iskoristim [a kao ishla za fakultet da se raspitam =)]....pa sam imala neke 3-4 sheme...aliiii medjutim....s*eba mi se smjeshtaj,pa sve ode u tri lepe...:confused: bzze....zanimljivih bi to 7 dana bilo...

to ko nije proshao taj ne zna shta je bol :cool:

Back