- Poruka
- 3.471
Ovde mislim na neke veće promene tipa temperament, verovanje, navike, karakter, negativnosti?
Na koje sve načine može doći do toga?
Šta je najteže promeniti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Čim kažeš, znači da si svesna, a da li si postala svesna onog zagađenja od loženja bez obzira na platežnu moć građana?Свесне особе ће се непрестано мењати, на боље наравно.
Небитно колико година имају
Mogu da se promene verovanja i navike, ali karakter ne može. On je sa nama od začeća.Ovde mislim na neke veće promene tipa temperament, verovanje, navike, karakter, negativnosti?
to na silu ima da te promenim obicno je kontraproduktivno, a ti sto hoce da menjaju misle da su idealni..Mogu da se promene verovanja i navike, ali karakter ne može. On je sa nama od začeća.
Ljudi najviše pokušavaju da promene druge, jer nisu sposobni ili ne žele da menjaju sebe (svoje navike i ubeđenja)
Temperament je vezan za karakter ali može da se koriguje njegovo ispoljavanje.
Najteze?Ovde mislim na neke veće promene tipa temperament, verovanje, navike, karakter, negativnosti?
najteže je promeniti vreme koje je prošlo kad shvatiš gde si pravio greške.Ovde mislim na neke veće promene tipa temperament, verovanje, navike, karakter, negativnosti?
Jako opsirna tema, pa cu samo pokriti mali deo:Ovde mislim na neke veće promene tipa temperament, verovanje, navike, karakter, negativnosti
Temperament i osnovu naseg karaktera je gotovo nemoguce promeniti. Ono sto covek menja je nacin razmisljanja i reagovanja. Godinama uci o sebi i drugima i na osnovu toga se delimicno menja i prilagodjava.Ovde mislim na neke veće promene tipa temperament, verovanje, navike, karakter, negativnosti?
Temperament, nemoguće.Šta je najteže promeniti?
“Negativnost” kao sklonost negativnim mislima je pre svega vezana za identitet koji pak definise referentni okvir a koji utice na percepciju, tj negativnost je najcesce rezultat nacina na koji posmatramo i tumacimo svet oko nas.Negativnosti možemo pod uslovom da se životna situacija promeni.
Pa da. Kada nas zdrma stres, nepravda ili nesreća, postajemo negativni.negativnost je najcesce rezultat nacina na koji posmatramo i tumacimo svet oko nas.
Temperament, nemoguće. Смирење које долази с годинама смирује темперамент.
Verovanje, da. Слажем се. Додајем: мишљење треба мењати јер кажу да га само будале не мењају, али после промишљања.
Navike, moguće. Treba truda i vremena. Слажем се. И воља.
Karakter, ne. Да, али промена понашања може да да ублажи или појача на боље неке карактерне црте.
Negativnosti možemo pod uslovom da se životna situacija promeni. Негативне животне промене треба да растерују негативност јер је лако кад је у животу све потаман.
Pa da. Kada nas zdrma stres, nepravda ili nesreća, postajemo negativni.
Direktna veza sa životnim situacijama.