Колико (не) волите свој глас

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Могу да гарантујем да ~90% људи не подноси када чује свој глас на снимцима. Готово никада нисам чуо да неко каже "имам леп глас".

Милион пута када сам например снимао реп са неким другом, он би рекао "јао пи, како звучим"или тако нешто. Ту је присутна и она теорија да вам је глас заправо онакав каквим га чујете на телефону али није баш тако будући да један микрофон са телефона није способан у већини случајева да добро усними све фреквенције које наш глас даје и снимак наш глас чини много сиромашнијим него што он заиста и јесте.

Мени се лично мој глас свиђа. Мислим да постоји нека повезаност између тога колико вам се ваш глас свиђа и тога какво мишљење имате о себи.

Да ли и ви (не) волите свој глас?

Meni moj glas zvuci nekako cudno...Zbog toga mi je uglavnom neprijatno da telefoniram i ostavljam glasovne poruke...mada ne dozvoljavam sebi da me to koci u komunikaciji.
Zaoravo konstantno radim na tome da se toga osobodim.
Људи чују сваки дан милион боја гласова и веруј ми да теби најгоре звучи твој глас. Људи се иначе не питају "јао какав је глас овоме или ономе"...

Људи чују сваки дан милион боја гласова и веруј ми да теби најгоре звучи твој глас. Људи се иначе не питају "јао какав је глас овоме или ономе"...
Znam,svestan sam ja toga,zato i stalno skrecem sebi paznju sa tih nekih mojih tripova oko toga kakao mozda zvucim...
A to sto sam sebi zvucim cudno....pa imam svojih razloga koje polako resavam

Znam samo da su mi iks puta rekli, iz okreta, "hej, poznali smo te po glasu " :dash:
Uđem u prodavnicu, pijac, autobus, pričam, i samo izviri neko " hej ćao, čuli smo te, poznali te po glasu " 🥴
Samo mislim da ovde nije u pitanju boja glasa, nego brzina govora, i znaju da samo ja verglam u petoj brzini :sad2:
A na kasetama i snimcima, glas mi je ko glas nekog deteta, a ja bih htela neki baršunast, sexy glas, al jok. Child

Znam samo da su mi iks puta rekli, iz okreta, "hej, poznali smo te po glasu " :dash:
Uđem u prodavnicu, pijac, autobus, pričam, i samo izviri neko " hej ćao, čuli smo te, poznali te po glasu " 🥴
Samo mislim da ovde nije u pitanju boja glasa, nego brzina govora, i znaju da samo ja verglam u petoj brzini :sad2:
A na kasetama i snimcima, glas mi je ko glas nekog deteta, a ja bih htela neki baršunast, sexy glas, al jok. Child
I mene poznaju po glasu 🙄
I ja bih da mi je glas sexy i yebacki
Ali šipak

Znam,svestan sam ja toga,zato i stalno skrecem sebi paznju sa tih nekih mojih tripova oko toga kakao mozda zvucim...
A to sto sam sebi zvucim cudno....pa imam svojih razloga koje polako resavam
Ал веруј ми и да диктафон није верна репродукција гласа. Верна и права репродукција гласа се постиже само правим студијским висококвалитетним снимцима или када снимак провучеш кроз еквилајзер.

Domaćice, vidi se odmah 😁
Хахахахаха, а шта ћу и ја, тако ми је од Бога дато. Но, ја иначе као мали сам уништио мој глас имитирањем тифе и алена исламовића којима сам био опседнут

Можда ту и лежи тајна мог благо промуклог дубоког гласа

Back