Koliko najduže niste vratile knjigu u biblioteku?

jelen.co

Veoma poznat
Poruka
14.512
.... i šta je vaš izgovor?
Ja sam jednom ćušnuo knjigu ispod kace za kupus da se ne klima i potpuno zaboravio na to.....
Onda mi je stigla opomena... Sav nadrr.an otišao sam u biblioteku da se obračunam sa bibliotekarkom tvrdeći da sam knjigu vratio još krajem prošlog veka i umalo nismo povadili oči jedno drugom....
Pre neki dan nađem skroz požutelu knjigu ispod kace i sad me živ blam pojede....

Ukrala sam knjige svesno...
Prvi put u osmom razredu sam capila Dzejn Ejr koje u to vreme nije bilo u knjižarama i čitala sam je, čitala, čitala dok je nisam naučila napamet.
Drugi put, dogodine, sam gustirala Quo vadis? i - puče rat!
Ostao je sa mnom Quo vadis zauvek. Sakrio se na polici i onako pozuteo mi je bas drag. Živi uz ostale Poljake na polici koju zovem Varšavski geto.

Ja sam jednom ćušnuo knjigu ispod kace za kupus da se ne klima i potpuno zaboravio na to.....
Onda mi je stigla opomena... Sav nadrr.an otišao sam u biblioteku da se obračunam sa bibliotekarkom tvrdeći da sam knjigu vratio još krajem prošlog veka i umalo nismo povadili oči jedno drugom....
Pre neki dan nađem skroz požutelu knjigu ispod kace i sad me živ blam pojede....

a ja sam invetar tamo...tako da nemam te egzibicije

vidi ja necu da citam uopste i iznajmljujem knjige,sto je sigurno sigurno,necu da me neko kune

vidi ja necu da citam uopste i iznajmljujem knjige,sto je sigurno sigurno,necu da me neko kune
Pa vidi, grešiš silno sinko.... Propustićeš recimo ovakav biser:

"Moja Uciteljica" (4.osnovne)

Moja uciteljica je zenska do bola
kad učionicom proseta polu-gola svi znamo
da od muza pravi vola!

Ona misli da smo mali
a nije svesna koliko nas pali!

Iako spadamo u razrede nize
isto nam se na nju ku"ac dize!

Kad razredom hoda i jedna o drugu
butke joj se maze
nedaj joj boze da zna kakve nam misli
kroz glavu prolaze!

Ja je gledam kao ribu pravu
Ehh… što nisam visi bar za glavu!

I na kraju kad ćale po mene u školu dođe
i ona pored njega prođe
on bez daha zine, pa tiho sapne
I TATA BI SINE.

Ukrala sam knjige svesno...
Prvi put u osmom razredu sam capila Dzejn Ejr koje u to vreme nije bilo u knjižarama i čitala sam je, čitala, čitala dok je nisam naučila napamet.
Drugi put, dogodine, sam gustirala Quo vadis? i - puče rat!
Ostao je sa mnom Quo vadis zauvek. Sakrio se na polici i onako pozuteo mi je bas drag. Živi uz ostale Poljake na polici koju zovem Varšavski geto.

Koga sve od Poljaka pored Sjenkjeviča gajiš na polici?

odakle ti kupus burazere

Back