sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta mislite da li je doslo vreme da se kita meri u megabajtima?
Da li je merenje u centimetrima zastarelo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_Pan:Sinke ti da meris u milimetrima...kad vec ne znas.... i kad si vec opterecen merenjem... :razz:
Stvarno si trebao zavrsiti bar 4-i stepen... Ne bi ovako debilna pitanja postavljao...![]()
Imas ti 5-i stepen prenosa na kamionu...sinnke:Imam zavrsen 5-ti. Samo za razliku od tebe ne masem diplomom. A po tvom pisanju sta god si zavrsio mora da su ti PROFANI BILI NADUVANI ILI PIJANI KO BULJE KAD SU TI DALI DIPLOMU.
Petar_Pan:Imas ti 5-i stepen prenosa na kamionu...Nemoguce da takav retard ima vise od 3-eg stepena... A ja sam cuo od trece ruke za to a ne ja izmislio...
Inace postovi su ti na nivou osnovne skole a ne bilo kakvog stepena...
Covek se ceni po mnogo stvari.... nabrojacu ti neke: Inteligencija, fizicka lepota, fizicka snaga, dobrota, ekonomski status, posao kojim se bavi, diploma koju ima, koliko je zreo, kako se ophodi prema drugima, sta je postigao u zivotu...sinnke:A tvoji su za konferenciju retarda gde isti raspravljaju u koji ce muzej gluposti najvize odgovarati.![]()
Ma dobar si ti. Ne moze se covek ceniti po pametinego po dobroti.
![]()
Добро је то Петре, добро, али си опасно забрљао овог викенда, а ја сам мислио да ће ти мало социјализације поправити стање, па сам те зато и пустио, а ти онако ... ! :mad:Petar_Pan:Covek se ceni po mnogo stvari.... nabrojacu ti neke: Inteligencija, fizicka lepota, fizicka snaga, dobrota, ekonomski status, posao kojim se bavi, diploma koju ima, koliko je zreo, kako se ophodi prema drugima, sta je postigao u zivotu...
sinnke:Sta mislite da li je doslo vreme da se kita meri u megabajtima?
frozen1982.:Ma u Eurima.....svaki centimetar po sto Eura.
Amin! ...Care, jel ti mama pisala diplomu??Petar_Pan:Covek se ceni po mnogo stvari.... nabrojacu ti neke: Inteligencija, fizicka lepota, fizicka snaga, dobrota, ekonomski status, posao kojim se bavi, diploma koju ima, koliko je zreo, kako se ophodi prema drugima, sta je postigao u zivotu...
A ti si macane moj... na svakom od ovih pitanja na jako niskoj lestvici... Jednoj od najnizih od svih forumasa... A ovamo tripujes za sebe da si neki frajer i baja... Pogledaj se u ogledalo i razmisli ponovo... i nek ti ovo sto sam ja sad napisao bude uvek i vecno ispred tvog nosa... da ti pokazuje gde si i sta si... :wink:
VizitauLudnici:Добро је то Петре, добро, али си опасно забрљао овог викенда, а ја сам мислио да ће ти мало социјализације поправити стање, па сам те зато и пустио, а ти онако ... ! :mad:
Beze VizitauLudnici i sojka iz ludnice i na putu im se ispreci kanalizacija. Posto jesojka_ptica:Amin! ...Care, jel ti mama pisala diplomu??)
cvele2:Čak sam zamalo i spavao sa njom! Da sam bio s njom samo malo duže ...