Koliko ljudi moze da shvati filmove?

Najcesce mi kazu , uuu zaebi SF to ne moze svako da shvati, a ja se setim basic instinkt gde je jedan na 10 000 shvatio sta je motiv i poenta filma, dok su sirenje nogu i borbu sxtrasti svi shvatili..

Kazu vise ne mozes posten scenario za SF ni da nadjes, sve fantazije...
kinematografija je od samog pocetka postojanja bila preuzeta od politike. Kao i radio, i filmovi su korisceni za propagandu i nametanje odredjenih stavova publici. Holivud je to najbolje pokazao. To naravno, ne moze svako da shvati.

Ako gledas rec preuzeta, onda sta ces reci za medicinu i zdravstvo Srbije, ono je preuzeto od strane politike i interesnih grupa....lece se samo clanovi grupe....ostali grebu i dobijaju namerno nefunkcionalne delice, tj komadice koji ne mogu da donesu potpuno izlecenje ili stvarnu uslugu...
Cilj plati pa klati...

Ako gledas rec preuzeta, onda sta ces reci za medicinu i zdravstvo Srbije, ono je preuzeto od strane politike i interesnih grupa....lece se samo clanovi grupe....ostali grebu i dobijaju namerno nefunkcionalne delice, tj komadice koji ne mogu da donesu potpuno izlecenje ili stvarnu uslugu...
Cilj plati pa klati...
kapitalizam je u osnovi barbarski sistem koji tera narod na barbarsku brutalnu borbu u cilju najosnovnijeg prezivljavanja.
Normalno je da veliki procenat ljudi na svaki moguci nacin pokusava doci do bogatstva jer mu je to bogatstvo jedini garant da ce preziveti.
Poenta kapitalizma je u profitu i taj koji sedi na vrhu piramide nikada nece dozvoliti da se uspostavi humani sistem koji ce stititi celu ljudsku globalnu zajednicu a ne samo najbogatije barbare, ubice , kriminalce.........koji su na racun egzistencije pa i zivota drugih, stekli svoje bogatstvo.
Rusenje te piramide (kapitalizam) i njenog vrha (Rotschilda) treba biti prioritetni, egzistencijalni cilj covecanstva u cilju fizickog opstanka ljudskog roda.
Inace, izumrecemo i bicemo mutirani u sotonske spodobe gore i u onom biblijskom paklu. Jescemo medjusobno sami sebe (primer: bratoubilacki rat u ukrajini, Jugoslaviji.........)

Najcesce mi kazu , uuu zaebi SF to ne moze svako da shvati, a ja se setim basic instinkt gde je jedan na 10 000 shvatio sta je motiv i poenta filma, dok su sirenje nogu i borbu sxtrasti svi shvatili..

Kazu vise ne mozes posten scenario za SF ni da nadjes, sve fantazije...
Надам се да је твоје питање реторичко !Шта очекујеш од потомака оних који су одрасли на Мирку и Славку деценијама не схватајући да их аутор Буњин све време зајебава у мозак:hahaha:

Back