Koliko košta ženski a koliko muški svakodnevni život - večita tema

Wow cak 35% zena se luksuzira sa 2 kozmeticka proizvoda dnevno. Dezodorans i labello, eto ti dva...ne dao bog da se umije necim i skine prasinu:-) ...meni je potrebno, cenim ga, deset....gel za umivanje, gel za tusiranje, dezodorans, krema za lice, mleko za telo, krema za stopala, krema za ruke, labello, sampon i konac za zube. Kako sam razmazena:-) :-) . U danima kada koristim kremu sa zastitnim faktorom, puder, karmin i nesto za oci, moja kozmetika broji 16 proizvoda samo za uredan izgled, nikakvo izivljavanje.
I za garderobu se potpuno slazem, zenama je uzasno nezgodno jer se formalna i neformalna garderoba mnogo vise razlikuje od muske. U haljini za posao ne mozes u park popodne. Mislim mozes ali na sta ces da licis...

Ne znam, ja uvek pazim da ne trosim vise nego sto mogu i moram ali cinjenica je da mi vazda nesto treba...sezone se smenjuju stvari propadaju, tehnika se kvari...sta li bi bilo da se farbam, sisam, da mi je potreban kozmeticar ili pedikir...to su sve normalne potrebe...ako ides medj' ljude normalno je dati 100evra na garderobu...mnogo smo siromasni, bolno prosto, tacno zaboli kada je nama luksuz nova cipela pred jesen.

Back